Beko OIC22003X, cuptor electric

Beko a scos pe piață cuptorul electric Beko OIC22003X care e un model care poate fi incorporat și care are un volum foarte mar de 67 litri. Evident că e mult mai bun decât un cuptor pe gaz deoarece nu trebuie să vă faceți griji dacă se termină butelia, iar mâncarea va fi mai sănătoasă deoarece nu mai au loc arderi de gaze. Un alt lucru care te-ar face să alegi aparatul acesta ar fi că are ventilator, iar asta se traduce printr-o coacere uniformă.
Cred că e importat să spun și câte ceva despre brand deoarece lumea are reticențe atunci când nu a auzit de brand. Precizez că Beko e un producător premium deținut de turcii care dețin Arctic, dar deosebirea e că produsele Beko sunt comercializate la nivel european.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care costă puțin și care poate face multe. Chiar dacă din poza de alături se vede că e de culoare inox, materialul din care e făcut nu e inox.

Așa se prezintă
Așa se prezintă

Specificații interesante ar fi capacitatea de 67 litri, dimensiunile 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A cm) care fac paratul ușor de incorporat. La interior nu are doar capacitatea mare mai sus amintită, ci și grill care te va ajuta să prepari diferite mâncăruri. Comanda e realizată prin intermediul unui panou de comandă mecanic, iar pentru o gătire eficientă îți sunt puse la dispoziție 4 funcții.
Nu are prea multe accesorii deoarece vine la pachet cu un raft de sârmă, iar tava de coacere e una emailată.

Avantajele unui cuptor precum acesta față de un model pe gaz or ia unui aragaz ar fi o mâncare mai sănătoasă, că poate fi incorporat și aspectul mult mai plăcut.
Din păcate nu are mai multe funcții (chiar dacă vorbim despre un model multifuncțional), iar în interior nu avem și rotisor.

Deci, dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte (precum vezi în emisiunile lui Jamie) atunci cu un electrocasnic precum acesta e un pas înainte. următorul pas ar fi achiziția unei plite, iar modele la ofertă găsești aici.

Te-ar mai putea interesa