Beko MWC2002MW, cuptor cu microunde alb

Beko MWC2002MW e un cuptor cu microunde interesant și nu e foarte scump. Oricum nu veți găsi un astfel de aparat la un preț foarte mic, însă există aparate mai scumpe și cu dotări pe măsură. Se poate observa ușor din poza de jos că are un control mecanic, adică nu are un ecran LCD cu butoane lângă el. Chiar și așa selectarea unei opțiuni ori a unui program se face destul de ușor și pictogramele sunt de mare ajutor. Astfel de aparate se adresează celor care nu vor să folosească aragazul pentru orice sau poate că nu gătesc și vor să-și încălzească repede mâncarea. Unele modele mai scumpe sunt ceva mai mari, au grill, mai multe funcții și mai câteva.

Pe partea de dotări mi se pare ok deoarece acest tip de aparat și așa nu are prea multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Ca și funcții oferă: dezghețare, timer, 6 nivele de putere etc. Panoul de control e destul de simplu și nu cred că e nevoie de prea multe cunoștințe. Puterea sa e de 700 W și mi se pare ok pentru 20 litri. La interior e un suport rotund pe care să puneți vasul cu mâncare și deci nu veți pune direct mâncarea pe el. E recomandat să folosiți vase din materiale ceramice sau chiar plastic, dar depinde și de temperatura aleasă.

Pe partea de design, totul e evident: mâner vertical, finisaj pe alb, butoane rotunde pentru selectarea opțiunii dorite etc. Datorită dimensiunilor sale reduse poate fi pus oriunde și poate fi mutat cu ușurință. E bine să-l puneți pe mobilier și nu pe aparate frigorifice ori lângă alte tipuri de aparate (exemplu: televizor). Interiorul său de 20 litri poate fi curățat ușor și mă gândesc că vreți să gătiți ceva cu el.

Plusuri: arată bine, spațios la interior ușor de folosit, puternic și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Beko MWC2002MW e un cuptor destul de reușit ținând cont de toate aspectele și e oferit de un brand destul de cunoscut. Nu e foarte puternic însă e bine să se țină cont și de volumul său. E normal ca un model mai mare să fie și mai performant (așa e și normal să fie).

Te-ar mai putea interesa