Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko MOF23110X, cuptor electric cu timer şi culoare inox

Pentru cei interesaţi de un cuptor cu microunde bun recomand modelul Beko MOF23110X acesta având o capacitate de 23 litri şi o putere de 800W. Aceste caracteristici îmbinate cu inox/argintiu fac ca aparatul să fie unul modern şi să se integreze perfect în bucătăria dvs.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu-i deloc mare pentru cineva interesat de ceva cu afişaj digital care să poată fi utilizat pentru „gătirea” mai multor feluri de mâncare într-o manieră eficientă (rapidă).


Păreri pro şi contra

Beko MOF23110X e un cuptor cu microunde pentru cineva interesat de ceva compact care să ajute la încălzirea, coacerea etc de preparate foarte rapid. Dimensiunile sale sunt de 48x40x28 LxAxÎ în cm, iar suportul rotund e unul de 27 centimetri.
Pentru diferite preparate există 8 programe. De asemenea are funcţii de dezgheţare, reîncălzire şi altele.
Puterea aparatului e una de 800W, dar poate fi setată pe mai multe nivele de putere (5 la număr care pot fi setate de la primul buton numit „Microwave Power”)… în funcţie de necesităţi.
Aparatul are o fiabilitate foarte bună deoarece vorbim despre un aparat cu construcţie rigidă cu o garanţie standard de 3 ani. Această garanţie poate fi mărită la mai mult… în funcţie de preferinţe.
Dacă vă interesează silenţiozitatea atunci trebuie ştiut că acest model nu e unul gălăgios, dar conform altor utilizatori are o greutate ceva mai mare decât a altor cuptoare (oricum nu vă interesează portabilitatea).

Dacă vreţi un cuptor mic pe microunde cu care să preparaţi pizza sau diferite mâncăruri rapide atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Există mai multe alternative, dar acesta ar fi recomandarea mea prin prisma utilizării simple şi a faptului că vine cu o fiabilitate foarte bună.
Despre Beko trebuie să vă zic că este un brand internaţional comercializat la nivel de întreg continent. Produc un număr foarte mare de electrocasnice mici sau mari, clienţii fiind mulţumiţi de raportul calitate preţ. Cei care deţin Beko deţin şi Arctc, iar din această cauză aparatele acestor branduri împărtăşesc multe funcţii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu