Beko MOF20110X, cuptor cu microunde pe inox

Cuptorul cu microunde Beko MOF20110X arată foarte bine cu acel panou frontal negru lucios, finisajul pe inox din zona panoului de control și mânerul pe inox. Sincer să fiu, nu prea sunt multe astfel de modele și chiar nu merită să fie neglijat dacă restul aparatelor din bucătărie sunt pe inox. Lăsând la o parte designul, veți avea un aparat eficient, bine dotat și fiabil. Spun asta deoarece majoritatea utilizatorilor sunt foarte mulțumiți de alegere și chiar nu aș putea spune că există altul mai bun.

Designul e unul premium și acest brand dorește să ofere astfel de soluții pentru doritori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un cuptor cu volum de 20 litri care are o putere de 800W ca multe alte modele din același buget.

Suportul rotund are un diametru generos, astfel că puteți pune o farfurie ceramică, carton sau de sticlă. Bineînțeles, trebuie evitate farfuriile din plastic sau metalice, dar cred că știți asta deja

E chiar ușor să-l mutați pentru că e un aparat de dimensiuni reduse și care e încăpător, după cum se pot vedea în anumite prezentări. Datorită numeroaselor programe sau funcții, aparatul devine unul atractiv. Aici mă refer la: dezghețare, ceas, timer, blocare interfață (protecție copii) și altele. Acestea pot fi văzute lângă butoanele panoului de control.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai elegante soluții pe care le puteți face în acest buget restrâns și chiar nu am ce să-i reproșez. Evident, există cuptoare mai bine dotate dar poate că e de ajuns pentru ce-l veți folosi, iar din clipul de jos se poate vedea cât de ușor e panoul de control. Mie îmi place mai mult cele cu control digital, decât cele cu panoul mecanic. Sincer, arată mai bine, timerul e mult mai vizibil și se integrează mai bine dacă aveți o bucătărie echipată doar cu aparate moderne.

Pot fi găsite și variante incorporabile, dar pentru acelea e nevoie de un mobilier puțin mai diferit. Beko MOF20110X poate fi pus aproape oriunde, evident că nu are un cablu de alimentare foarte lung.

Te-ar mai putea interesa