Beko MOC20100W, cuptor cu microunde ieftin alb

Cuptorul cu microunde Beko MOC20100W e un model ieftin de dimensiuni nu foarte mari și care are un design plăcut pe alb. Astfel, se va asorta cu restul aparatelor din bucătărie și nu trebuiesc să fie de la același producător. Panoul de control e unul mecanic deoarece e vorba de un model simplu care are un preț foarte mic. Acest aparat e perfect dacă vreți să încălziți prânzul, să dezghețați un anumit aliment sau chiar să obțineți popcornul dorit care să-l consumați la film.

Sunt destul de multe modele simple doar că nu toate sunt la fel e apreciate ca cel de jos. Sunt și variante incorporabile care v-ar putea interesant doar că au un preț ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un cuptor mic dar încăpător care are o putere de încălzire maximă de 700 W, iar aceasta poate fi ajustată în funcție de cât veți roti butonul de sus. Cuptoarele cu mai multe funcții ori dotări au un panou de control digital pentru ca voi să alegeți cu ușurință setările care le doriți.

Suportul rotund de la interior e același ca la multe alte cuptoare și e nu aveți voi să puneți vase din plastic sau metal. Optați pentru vase ceramică, carton sau sticlă, dar mă gândesc că știți asta deja pentru că poate ați avut un astfel de aparat.

Păreri pro și contra

Nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe deoarece are un panoul de control simplu. Durata poate fi aleasă ușor în funcție de cantitatea introdusă dar și de alte aspecte. Aveți și un buton mai sus care e însoțit de anumite pictograme pentru a vă ușura utilizarea sa, iar mai multe informații le găsiți în manualul său.

Poate fi pus pe blat, pe un corp suspendat (sunt chiar rafturi speciale pentru acesta) sau chiar peste un aparat că doar nu-l veți folosi zilnic. Modelul de sus numit Beko MOC20100W reprezintă o soluție de buget pentru cei care nu vor să folosească cuptorul electric ori cu gaz pentru a încălzi un aliment sau o mâncare.

Te-ar mai putea interesa