Beko MOC20100S, cuptor cu microunde argintiu

Un cuptor cu microunde ca și acest Beko MOC20100S e o alegere inspirată deoarece oferă funcții util, un design elegant și un panou de control simplu. Acesta e varianta pe argintiu, dar există o variantă pe alb cu aceleași specificații. Pot spune că e ca multe alte modele din acest buget, doar că arată mai bine și poate că oferă ceva în plus (depinde cu ce îl comparați). Dacă vreți să încălziți mai bine un preparat sau chiar să obțineți popcorn, alegeți treapta cea mai mare. Pentru dezghețare se alege treapta cea mai mică și timerul se setează în funcție de greutatea alimentelor introduse (0,1-0,5 kg).

Chiar veți avea nevoie de un astfel e aparat și veți observa că nu veți mai pierde timp inutil prin bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model modest datorită capacității de 20 litri, iar în interior e un suport cu un diametru de 24.5 cm. Deci se poate încălzi mâncarea fără nici o problemă dacă o puneți pe o farfurie mică. Bineînțeles, nu veți introduce farfurii sau vase de plastic ci din ceramică sau sticlă.

Pentru o așa capacitate, puterea de 700 W e satisfăcătoare. Panoul de control oferă două butoane: timer și selector pentru funcții (5 trepte de putere). Dacă nu aveți mult spațiu pe blat, trebuie să știți că are o lățime de 44,9 cm și o adâncime de 31,2 cm.

Păreri pro și contra

Își face bine treaba, e chiar ușor de folosit și costă foarte puțin. Depinde și ce vreți să faceți cu el, sunt variante mai performante care au chiar și grill (dacă vreți să preparați o farfurie de mâncare). Prețurile sunt justificate și nu veți găsi în acest buget cel mai performant cuptor, dar puteți lua în calcul unul incorporabil dacă vreți să câștigați spațiu pe blat.

Beko MOC20100S e un aparat mic de buget și nu veți avea unul cu panou frontal pe inox, ci e doar vopsit pe argintiu. Prezentarea de jos e pentru cei care vor să vadă cum arată acest aparat și cam cum se folosește pentru anumite alimente.

Te-ar mai putea interesa