Beko MOC20100B, cuptor cu microunde negru

Cuptorul cu microunde Beko MOC20100B poate fi un adevărat ajutor în bucătărie și nu ocupă foarte mult spațiu deoarece e mic. Poate fi mutat destul de ușor datorită greutății sale – 10,5 kg, și majoritatea modelele sunt similare cu cel de jos. Totuși, pot fi variante ceva mai performante care pot fi folosite pentru gătit,pe când cel de jos are funcții mai puține (încălzit la diferite temperaturi și dezghețat). Poate a putea face un preparat e necesară o temperatură mai mare (grill), iar în funcție de cantitate, un interior mai spațios.

Acesta costă destul de puțin datorită faptului că nu are multe funcții, însă arată foarte bine pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui model e de 20 litri și poate fi mai mare în alte cazuri, însă cred că ar trebuie să vă ghidați după alte aspecte. Cele 5 trepte de încălzire sunt de folos pentru a regla temperatura interioară în funcție de cantitatea introdusă. Oricum, aveți pictograme și mai multe informații în manualul său.

Dezghețarea e mult mai rapidă cu un astfel de aparat și e uniformă datorită tehnologiei de încălzire. Unele modele pot beneficia de tehnologii suplimentare de încălzire și chiar grill pentru anumite preparate. Popcornul poate fi preparat în orice cuptor cu microunde dar trebuie setată temperatura recomandată.

Păreri pro și contra

Într-un buget atât de redus, veți găsi multe variante interesante doar că acesta are un design mai atrăgător și se potrivește perfect cu restul aparatelor. Puterea cuptorului e una de 700 W și e relativ aceeași pentru modelele mici, dar să nu se înțeleagă greșit, nu e nevoie de mai mult. Puteți încălzi cam orice deoarece suportul rotund are un diametru generos – 24,5 cm, iar pentru cei care nu am mai avut acest tip de aparat în bucătărie, trebuie evitate vasele din plastic sau metal (sunt recomandate cele din yenă sau carton).

Beko MOC20100B e un aparat mic și care poate fi un ajutor de încredere doar că nu dispune de toate dotările posibile în acest preț. Nici nu cred că ar merita să cheltuiți.

Te-ar mai putea interesa