Beko MGF23210X, cuptor cu microunde cu grill de 1000W

Cuptoarele cu microunde sunt de multe tipuri și unele pot fi folosite pentru a găti diverse alimente, dar trebuie aleasă funcția specială – Autocook. Beko MGF23210X e unul dintre ele pentru că are un grill puternic – 1000 W, dar și un interior spațios. Acesta poate fi pus alături de alte aparate care sunt pe inox și nu trebuie să fie de la același brand. Acesta e ușor de mutat și de multe ori nici nu mai trebuie să porniți cuptorul incorporabil sau aragazul, e de ajuns acest aparat mai mic în special dacă vreți să încălziți sau să preparați o rețetă pentru o singură persoană.

Are un design special care atrage multe priviri și panoul de control e unul digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă două moduri de gătit – grill și microunde, iar acesta nu e singurul model cu acestea în special dacă discutăm de un buget mai mare. Cuptoarele mai scumpe oferă performanțe mai bune dar și un aspect ceva mai elegant, cum e și în cazul acestui model.

Programele presetate care le puteți alege sunt următoarele: dezghețare, pește, carne, legume, cartofi și supe. Interfața e ușor de folosit, iar pentru ca să nu umble nimeni la acest aparat, se pot bloca butoanele. Aveți un timer digital care afișează timpul rămas și nu trebuie să stați foarte aproape de el și programul se va opri la final. Alte modele mai ieftine au timer mecanic, dar nu merită să faceți un astfel de compromis.

Păreri pro și contra

Panoul de control digital este prezent doar pe cuptoarele ceva mai avansate care oferă numeroase funcții, programe sau moduri de încălzit. Îmi place cum arată, iar anumite părți ale aparatului sunt destul de bine evidențiate și aici mă refer la mânerul ușii și la butonul rotund. Cu acest buton puteți alege cu ușurință temperatura, greutatea și face anumite selecții prin meniu.

Beko MGF23210X e unul dintre acele modele de 800 W care cred că v-ar interesa pentru că oferă multe dotări pentru acest buget. Acest aparat nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie și poate că din când în când vreți să preparați popcorn.

Te-ar mai putea interesa