Beko MGF20210X, cuptor cu microunde cu design modern

Un cuptor cu microunde modern e acest Beko MGF20210X care are un preț excelent. Arată mult diferit față de cele mai accesibile soluții și nu merită să faceți un compromis deoarece acesta oferă anumite funcții care pot fi de folos de multe ori. În general, cuptoarele mai avansate au panou de control digital pentru nu se pot pune toate acele funcții pe un panou cu butoane rotative, nici nu ar arăta prea bine. Mi e îmi plac mai multe timerele digitale pentru că sunt ceva mai vizibile decât cele mecanice, adică puteți sta la o distanță mai mare de aparat.

Sunt foarte puține branduri care oferă aparate cu un design atât de atrăgător și cu dotări competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e la fel de mare ca multe altele, la interior sunt prezente mai multe dotări, dar și la exterior avem un panou de comandă diferit. Aveți opțiune de dezghețare a unui aliment, astfel că nu mai trebuie să stați atât e mult pentru a-l găti. Vă avertizează acustic când timerul a expirat, deci nici nu trebuie să dați atenție aparatului, că vă va atenționa chiar el.

Suportul rotund din interior are un diametru mai mare decât restul – 25,5 cm. Nu sunt incluse alte accesorii pentru că voi trebuie doar să alegeți vasele potrivite pentru diversele alimente care le veți pune îl el.

Păreri pro și contra

Funcția specială AutoCook e perfectă pentru cei care doresc să pregătească unul dintre preparatele menționate (pizza, pește, legume, carne, paste, băuturi, popcorn). E perfect pentru cei care nu gătesc decât pentru ei sau pentru o anumită persoană și nu vor să mai pornească cuptorul mare. Grill-ul de 1000W e perfect pentru fripturi și sunt disponibile două niveluri de încălzire, în funcție de cantitate ori grad de prăjire. Chiar dacă aveți copii prin casă, interfața se poate bloca sau poate că alegeți să-l puneți pe un raft special de perete.

Beko MGF20210X se potrivește perfect alături de aparate care sunt tot pe inox sau poate că doar vreți un aparat ceva mai special decât restul. Nu aș putea să-i reproșeze ceva, ci am numai cuvinte de laudă ca mulți alți posesori.

Te-ar mai putea interesa