Beko MGC20100W, cuptor microunde cu grill 800W

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100W e unul dintre cele mai bine dotate modele din acest buget și care costă foarte puțin. Se poate pune oriunde pentru că e un aparat electrocasnic de dimensiuni mici, doar că nu are un cablu de alimentare foarte lung. Sunt destul de multe astfel de aparate și fiecare oferă ceva diferit în acel preț, dar nu veți găsi multe cu grill de 800W care devine util atunci când vreți un plus de putere. Are un aspect elegant și prietenos ca și la multe alte aparate de la acest brand.

Prețul e foarte bun pentru ce oferă și cât de bine arată, deci nu aveți motive pentru a nu-l alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul interior poate diferi de la un model la altul, iar la acesta e de 20 litri. Pentru un astfel de volum, puterea de 700W e de ajuns, iar același lucru pot spune și despre puterea grill-ului. Funcția și timpul se pot alege cu ajutorul celor două butoane aflate pe panoul de control, care e destul de simplificat.

Din poza de sus se vede că nu are un timer digital și unul mecanic, iar diferența nu e foarte mare. La cel digital, puteți vedea timpul rămas de la o distanță mai mare. E inclus suportul rotund care e cel mai popular accesoriu. Pe acesta se pune vasul în care se află alimentul care urmează a fi încălzit.

Păreri pro și contra

Acesta are un volum suficient de mare pentru a pune o farfurie sau un bol cu mâncare care urmează a fi încălzită. Cu acest aparat puteți găti aproape orice deoarece are chiar și un grill, iar pe internet veți găsi destul de multe rețete pentru acest aparat. Spre deosebire de alte modele, acesta are o greutate destul de scăzută și poate fi mutat cu ușurință.

Beko MGC20100W e o alternativă la un cuptor incorporabil în special dacă veți găti pentru o singură persoană sau vreți doar să încălziți ceva. Pentru mai multe detalii despre acest model, am ales prezentarea următoare:

Te-ar mai putea interesa