Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko MGC20100S, model de 700W cu grill

Cuptorul Beko MGC20100S e unul care beneficiază de o putere de 700W şi o capacitate de 20 litri. Faţă de alte modele are grill şi o garanţie standard de 3 ani (aceasta poate fi extinsă la mai mult dacă doriţi prin intermediul serviciilor de extindere ori garanţie plus).

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe ceşti bani primim un aparat care se descurcă de minune la sarcinile care trebuie să le facă întrucât are 5 nivele de putere. Aspectiv arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Tot din aceasta puteţi vedea că are doar două butoane pentru a-l face mai uşor de folosit.
Culoarea argintie e una neutră şi face aparatul unul care se asortează cu orice mobilă ori culoare a pereţilor.


Păreri pro şi contra

Are grill cu două nivele de putere şi nu trebuie confundată această funcţie cu cele 5 trepte de putere ale aparatului. Treptele se reglează de la primul buton. Controlul e unul mecanic, dar există şi alternative digitale.
O funcţie mai deosebită cu care vine acest aparat e cea de dezgheţare şi din păcate nu are ale funcţii.
Nu e un aparat mare deoarece are dimensiuni 45x35x26 cm. Iar, greutatea e de 10 kilograme. Sunt nişte dimensiuni normale pentru un astfel de aparat.
Ca accesorii aş aminti grătarul şi suportul rotund. Acest suport e unul rotativ din sticlă cu un diametru de 24,5 centimetri.
Când se termină mâncarea sunteţi anunţaţi de un timer mecanic pentru a nu trebui să staţi tot timpul cu privirea pe ceas ori pe aparat. Timerul mecanic e reprezentat de butonul din partea de jos.
Este un aparat foarte popular, având foarte multe recenzii pozitive. Acest lucru se datorează faptului că are o construcţie rigidă şi panou de comandă simplu.

Concluzii

Modelul acesta e unul simplu de utilizat pentru cei interesaţi de ceva aspectiv, funcţional şi fiabil. Marca Beko e una premium, fiind comercializată la nivel european. Este o marcă înfrăţită cu Arctic care e comercializat doar la nivel de Balcani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu