Beko HTV8743XG, model cu uscător integrat și motor ProSmart Inverter

Beko HTV8743XG este un aparat electrocasnic 2 în 1 pentru cei interesați să spele și usuce repede hainele. Vine de la un brand recunoscut la nivel de continent și ale cărui aparate beneficiază de o fiabilitate foarte ridicată.
Mașina vine cu o capacitate de încărcare de 8 kilograme, iar eficiența energetică e A. Este vorba despre o eficiență combinată între cea a mașinii și a uscătorului.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic cu o capacitate mare de spălare și uscare. De asemena pentru economie suplimentară se pate opta pentru buy back… dacă mai este disponibil.

Avantaje

Are ceva similar Fuzzy logic numit Aquafusion, acest lucru economisind o cantiatte mare de detergent, apă și energie.
Vine cu o garanție lungă. E vorba despre 5 ani garanție valabili la înregistrarea produsului în ofertă, iar pentru motorul ProSmart Inverter avem 10 ani garanție.
Nivelul de zgomot e unul mic, la spălare fiind vorba despre 57 dB, iar la centrifugare de 77 dB.
Cu o astfel de mașină putem spăla rufe pentru o familie medie care are până la 4-5 membri.
Rezistența e una de tip Durable Heater deoarece e nichelat, iar durata de viață e de vreo 100 ori mai mare. Această caracteristică e întâlnită și la Arctic întrucât sunt deținuți de același producător.
Pe lângă numeroasele programe acest aparat are și un program rapid de 14 minute pentru persoanele care vor să spele ceva care nu e așa de murdar.
Capacitatea de centrifugare a aparatului e de 1400 rotații, iar în acest fel rufele sunt stoarse (pregătite) mai bine pentru procesul de uscare. Evident că aceasta e centrifugarea maximă care depinde de programul ales.

Dezavantaje

Probabil că singurul dezavantaj ar fi că nu poate fi controlat prin wireless sau ca nu e smart.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un electrocasnic modern ca funcționalitate și aspect atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Beko nu are nevoie de prezentare deoarece e vorba despre unul premium, iar produsele sale electro sunt unele care au o fiabilitate foarte bună.

Lasă un comentariu