Beko HTV8736XC0M, uscător incorporat și design pe gri

Mașinile de spălat mai scumpe oferă un uscător integrat care are performanțe bune, dar tot nu e precum un uscător clasic. Beko HTV8736XC0M are o capacitate de spălare maximă de 8 kg și cea de uscare e de 5 kg. Așa e la cele mai multe modele și poate că nici nu vreți să uscați mai multe rufe. Cu acesta veți economisi spațiu deoarece veți avea un singur aparat și nu două aparate diferite (mașină și uscător). E un model Smart datorită tehnologiei HomeWhiz care oferă posibilitatea controlării aparatului prin intermediul telefonului sau tabletei (bluetooth).

Acest producător oferă numeroase mașini care au prețuri atractive care le fac mai competitive, iar utilizatorii sunt mulțumiți de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unele mașini au dimensiunile standard chiar dacă au numeroase dotări și pot înlocui fără nici o problemă varianta anterioară. Datorită uscătorului, aparatul nu are o lasă energetică prea superioară – A. Totuși, aceasta e satisfăcătoare ținând cont că aparatul va usca rufele la final (uscare se face prin condensare), iar voi nu mai trebuie să pierdeți timp cu ele. Atunci când achiziționați o mașină de spălat, se poate opta și pentru un serviciu de montaj al mașinii.

Păreri pro și contra

Performanțele mașinii sunt vizibile din specificații tehnice doar că acestea variază în funcție de selecțiile făcute. SĂ nu uităm nici de dotările noi care nu au fost prezente pe generațiile precedente. Poate fi controlată și monitorizată cu ajutorul unei aplicații iar distanța e destul de mare pentru că se folosește tehnologia fără fir Bluetooth. Cu SteamCure scăpați de cutele hainelor și se folosește de abur ca multe alte mașini noi. Aveți programul rapid pentru a spăla 2 kg în numai 14 minute. dacă o folosiți doar pentru spălat, veți observa că e foarte silențioasă și are un consum foarte mic de energie.

Beko HTV8736XC0M are cel mai modern motor de pe piață, acesta fiind silențios, fiabil și eficient. Manualul de utilizare oferă informații suficient de detaliate pentru ca voi să știți ce setări să faceți sau care program ar fi mai potrivit.

Te-ar mai putea interesa