Beko HTV8733XC0M, model gri cu uscător integrat

Pentru persoanele interesate de ceva compact recomand acest Beko HTV8733XC0M care este o maşină e spălat rufe cu uscător incorporat. Aparatul e unul premium cu consum redus de electricitate şi componente foarte rezistente.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu caracteristici de top.
Din poza de alături puteţi vedea că e un aparat care are culoare gri, iar din această cauză e unic dpdv estetic deoarece pe piaţă se comercializează mai mult aparate albe.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta e unul dotat cu ceva similar Fuzzy Logic numit OptiSense. Această tehnologie presupune că aparatul e dotat cu senzori care asigură un consum mic de resurse deoarece e dotat cu 4 senzori care detectează încărcătura.
O altă tehnologie cu care e dotată maşina Beko HTV8733XC0M e AquaFusion. Aceasta ajută la economisirea detergentului.
Printre numeroasele programe de spălare (mai exact 16) avem programe rapide cum ar fi Daily Xpress şi Xpress Super Short. Primul are 28 minute, iar al doilea are 14 minute.
Consumul energetic nu e deloc mare întrucât vorbim despre un apart cu clasa A de eficienţă energetică care are un consum anual de 1088 kWh.
Capacitatea de spălare e de 8kg, dar cea de uscare e de doar 5kg. Sunt nişte valori mai mult decât suficiente pentru cineva interesat de un aparat 2 în 1.

Pentru persoanele interesate de ceva eficient, rezistent şi uşor de folosit recomand maşina de spălat cu uscător de la Beko.
Rezistenţa sau fiabilitatea e dată de materialele de calitate precum şi de piesele calitative. O astfel de piesă e Motorul ProSmart Inverter, urmat de rezistenţa nichelată numită Durable heater. În acest fel motorul are o garanţie de 10 ani, iar rezistenţa e de până la 100 ori mai mare decât cele normale.
Dacă sunteţi interesaţi de o alternativă pe alb atunci recomand HTV8743XG care vine tot de la Beko.
Eu recomand astfel de aparate 2 în 1 pentru că faceţi economie de timp şi spaţiu, iar costul e mult mai mic decât dacă aţi fi luat două aparate dedicate.

Te-ar mai putea interesa