Beko HTV8716BWST, maşină cu uscător şi HomeWiz

Beko HTV8716BWST reprezintă un aparat 2 în 1 pentru persoanele interesate de ceva accesibil. Este o maşină de spălat rufe cu uscător integrat, iar consumul electric nu e prea mare întrucât vorbim despre clasa A de eficienţă energetică.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare întrucât vorbim despre un model cu HomeWiz, adică poate fi controlat prin bluetooth prin intermediul unui smartphone.
Din imaginea alăturată observaţi că nu se diferenţiază mult faţă de un electrocasnic de tipul maşină de spălat… de la distanţă nefiind nicio diferenţă sesizabilă.

Păreri pro şi contra

Modelul Beko HTV8716BWST e dotat cu motor inverter, lucru care presupune că e un aparat durabil datorită faptului că motorul are garanţie 10 ani. Alte avantaje ale unui astfel de motor ar fi consumul redus de electricitate şi nivelul redus de zgomot.
Are şi ceva similar Fuzzy Logic, adică e vorba despre Optisense. Adică aparatul are 3 senzori care detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.
Pentru reducerea cantităţii de detergent are Aquafusion, iar în felul acesta pe parcursul utilizării recuperaţi din banii daţi pe aparat.
Are şi program special pentru lână deoarece are certificare Woolmark Apparel Care. Acest program poartă numele de Woollens.
Dacă sunteţi o persoană foarte grăbită atunci puteţi spăla şi usca 1kg haine în 1 oră. Programul poartă numele de Wash&Wear şi e mai mult pentru haine de vară. Există şi alternativa programului rapid Fast+ care poate spăla jumătate din cantitatea maximă a maşinii în jumătate de timp.
Hainele nu vor fi prea şifonate întrucât aparatul are funcţie anti-şifonare.
Pe vremuri controlul balansului se realiza cu bucăţi foarte grele de beton care erau în aparate, iar în momentul de faţă maşinile aut sistem electronic de control al balansului. În felul acesta aparatul e mai uşor şi mai uşor de montat.
Aparatul are 1400 rotaţii la partea de centrifugare, adică mai mult decât modelul acesta (care se adresează unei familii cu mai puţine persoane).

Dacă vreţi un aparat de tipul 2 în 1 pentru a economisi spaţiu şi timp atunci un astfel de model ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa