Beko HTV8636XS0, mașină de spălat cu uscător

Mașina de spălat rufe poate fi de mai multe tipuri, iar cele mai populare sunt cele clasice cu încărcare frontală. Ceva mai specială e cea cu uscător incorporat ca Beko HTV8636XS0, iar prețul nu e chiar cel mai atractiv deoarece discutăm de un aparat electrocasnic are care înlocuiește două aparate diferite. Cu alte cuvinte, discutăm de o soluție 2 în 1 care merită pusă pe listă și sunt destui producător care au în ofertă așa o mașină.

Putem spune că e un model Smart deoarece poate fi controlat prin intermediul telefonului, iar pentru aceasta e necesară doar aplicația. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile sunt foarte bune însă datorită uscătorului, aparatul a primit o clasă energetică A. Performanțele aparatului variază în funcție de programul de spălare ales și puteți ajusta chiar și voi anumiți parametrii. Acum nu mai trebuie să stați lângă aparat, puteți urmări programul de pe telefon și e necesară doar o aplicație pe mobil.

Păreri pro și contra

Are un design modern cu ușă elegantă iar panoul de control e unul digital, însă butonul rotund pentru selectarea programelor a rămas. Această nouă serie de mașini cu HomeWhiz e soluție perfectă pentru cei care vor să controleze diferit aparatele din casă. În plus, se pot descărca și programe suplimentare și se pot personaliza programele. Avem un program rapid de spălare (Wash&Wear) și uscare de numai 60 minute, care e perfect pentru cantități nu foarte mari de rufe – până la 1 kg. Astfel că puteți purta și ziua următoare cămașa sau bluza preferată. E prezentă și tehnologia SteamCure care ajută la îndepărtarea mai bună a murdăriei din țesături și reduce numărul cutelor.

Beko HTV8636XS0 oferă un număr mare de programe de spălare – 15, iar acestea sunt menționate pe panoul de control (în manual fiind detaliate). Poate ați și observat că mașina poate spăla cel mult 8 kg, însă capacitatea de uscare e redusă – 5 kg. Cu alte cuvinte, puteți spăla și usca doar 5 kg cu programul dedicat – Wash&Dry. Dacă ne rezumăm doar la spălare, avem Xpress Super Short care durează doar 14 minute și se adresează hainelor puțin transpirate.

Te-ar mai putea interesa