Beko HTV8633XS1, model cu uscător și motor ProSmart

Beko HTV8633XS1 reprezintă o soluție pentru gospodăriile cu loc restrâns, dar care vor aparate la zi cu tehnologia și care să spele eficient. Alte modele de mașini de spălat cu uscător incorporat te vor efectua operațiunile în 2-3 ore, pe când acesta își termină treaba (spălat+uscat) în 60 minute* prin intermediul programului Wash&Wear. (* Capacitatea de haine trebuie să nu fie mai mare de 1kg și e recomandat ca textura acestora să fie una subțire.)

Modelul HTV8633XS1 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și reprezintă aparatul 2 în 1 perfect pentru cei cu nu prea mult loc în casă.


Avantaje

Ocupă de două ori mai puțin de cât ar fi ocupat o mașină de spălat și un uscător dedicate.
Are un motor care te ajută să economisești energie și implicit bani. Poartă numele de motor ProSmart Inverter.
Garanția e punctul forte al aparatului de față. Standard are 3 ani, dar poți obține 5 ani dacă-ți înregistrezi aparatul. Pe motor are 10 ani garanție, iar acest lucru e făcut să ne arate cât de bun e motorul și e în avantajul nostru.
Vine cu tehnologii utile printre care aș menționa motorul Inverter, Aquawave și Silent Tech. Acest ultim lucru e o tehnologie care presupune că aparatul e mult mai silențios la spălare decât alte modele. Silențiozitatea e datorată pereților laterali în formă de S, lucru întâlnit și la mașinile celor de la Arctic.
Aquawave e o caracteristică similară Diamond Drum de la Samsung care face ca țesăturile să fie păstrate ca noi întrucât cuva are un contur unic, iar mișcările imită ritmul valurilor.
Pentru cei îngrijorați de spălarea lânei trebuie spus că aparatul are certificare Woolmark Apparel Care.
Dacă mașinile de acum 10 ani aveau o piatră de 10-20 de kg în ele pentru a controla balansul, acestea noi au diferite sisteme electronice. iar, acesta de față are și el așa ceva.
Rezistența e una nichelată așa încât să țină cât mai mult (ciclul de viață e crescut până la 100 ori), iar ca depuneri de calcar vor fi cu 40% mai puține.

Concluzie

Beko HTV8633XS1 e un model premium pentru cei interesați de un model care să spele bine orice tip de haină. Evident că aparatul trebuie întreținut și de aceea recomand să folosiți și ceva de genul Calgon.

Te-ar mai putea interesa