Beko HTV 8716 X0, maşină cu uscător şi clasa A

Beko HTV 8716 X0 e o maşină de spălat rufe de tipul 2 în 1 întrucât are uscător incorporat. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg. Aceste capacităţi fac aparatul unul suficient pentru o familie de 4 persoane.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din poză se poate vedea că arată bine şi că are diverse inscripţii (HomeWiz, ProSmartInverter şi Steam Cure).


Păreri pro şi contra

Maşina Beko HTV 8716 X0 e una care beneficiază de caracteristica detectare automată a cantităţii (Fuzzy Logic) aşa încât spălarea să se efectueze în funcţie de cantitatea de rufe. În felul acesta se economisesc resurse (curent, apă, detergent şi timp).
Aparatul e unul smart deoarece are HomeWiz care presupune controlul de pe un dispozitiv modern (telefon sau tabletă) şi posibilitatea descărcării de programe suplimentare.
La o uscare bună va contribui şi viteza maximă de centrifugare de 1400 rotaţii.
Electrocasnicele moderne (cum e şi cazul acestuia) vin cu motoare tip inverter aşa încât să fie consum redus de energie, zgomot redus şi o durabilitate mai mare a motorului.
Consumul energetic combinat (maşină spălat şi uscător) anual e de 1088 kWh. În felul acesta are şi o eficienţă energetică combinată A.
Nu veţi mai avea haine foarte şifonate deoarece are tehnologie SteamCure care presupune că se utilizează abur.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 56 decibeli la spălare, 76 la centrifugare şi 64 la uscare.
Partea de spălare are 15 programe, iar cea de uscare are două.

De final pot spune că acest model e un aparat suficient pentru persoane interesate în a face economii de spaţiu şi timp. Spaţiu prin faptul că sunt două aparate în unul singur şi nu e nevoie de spaţiu de uscare. Timp pentru că uscă rapid.

Te-ar mai putea interesa