Beko HTE7616X0, mașină de spălat rufe cu uscător incorporat

Mașinile de spălat pot fi de mai multe tipuri și fiecare variantă poate avea un preț diferit, iar dotările afectează destul de mult prețul. Modelul din imagine are uscător de rufe integrat cu performanțe modeste, iar numele său este Beko HTE7616X0. Îmi place cum arată, adică are un design modern cu ușă și panou de control de culoarea neagră. Aici mă refer la partea din dreapta de unde se pot alege diverse setări. În acest buget aveți de ales între o mașină clasică performantă ori una care poate și spăla+usca o cantitate maximă de 4 kg.

Concurența nu prea există în acest buget și trebuie să apreciem ce oferă și cât de bine arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt prezente tehnologii avansate care le-am văzut și pe alte mașini de la acest brand: SteamCure (îndepărtare cute și pete cu ajutorul aburului), HomeHiz (control prin intermediul unei aplicații care se instalează pe telefonul mobil), motor ProSmart Inverter, DrumClean+ (curățare tambur), Fast+ (spălare rapidă), Prewash și AntiCrease+. Ultimele sunt funcții interesate, însă mai sunt și altele iar în manualul său sunt explicate. Acestea sunt și motive pentru care ar trebui să alegeți acest aparat, însă ar mai fi și altele.

Păreri pro și contra

Acesta e ideal pentru o familie de maxim 4 persoane deoarece poate spăla suficient de mult, iar rufele trebuie sortate în funcție de programul dorit. Sunt 15 programe care sunt de ajuns pentru toate nevoile. Uscătorul de vine util pentru cei care nu au unde să pună la uscat rufele. Chiar dacă are uscător integrat, aparatul are o lățime de numai 50 cm și ține locul a două aparate. Bineînțeles, uscătorul nu e cu pompă de căldură ci uscare se face prin condensare.

Modelul prezentat sus numit Beko HTE7616X0 are un panou de control clasic și nu unul complet digital, dar nici nu e nevoie pentru că totul e la locul potrivit și aveți suficiente informații pe el pentru a vă descurca. Poate fi aleasă alături de un serviciu de montaj în caz că nu vă pricepeți sau nu aveți timp.

Te-ar mai putea interesa