Beko HSA37540N, ladă frigorifică cu securizare yală

Lada frigorifică Beko HSA37540N e una puțin mai avansată și este normal să fie așa pentru că are un volum mare și un preț corespunzător. Se vede din poza de prezentare că nu poate fi comparată cu o ladă clasică, deoarece aceasta are 350 litri și o lungime de 155,5 cm. Pentru aceasta trebuie să aveți o cameră specială (o cămară), iar ușa trebuie să fie suficient de lată (cel puțin 68 cm). Aceasta e perfectă pentru familiile numeroase sau poate vreți să vă aprovizionați mai bine pentru iarnă cu carne și legume.

Poate fi folosită cu ușurință deoarece are același panou de control clasic (mecanic cu indicatoare luminoase lângă), dar sunt și lăzi care au control digital pe mânerul capacului. Acest aspect nu e foarte important pentru că nu ne interesează cum arată deoarece nu va fi pusă în bucătărie, suntem interesați doar de performanțele sale și de spațiul de depozitare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacul vine cu yală, adică puteți securiza aparatul, astfel că-l puteți pune cam oriunde și veți umbla doar voi la el. Bineînțeles, e bine ca aparatul să fie ferit de umiditate și îngheț. Sunt anumite aparate care au protecție anti-îngheț, dar nu cred că o veți pune într-o cameră cu geam sau ușă deschisă pe timp de iarnă.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică A++ pentru că are un consum foarte redus de energie, iar facturile vor fi ceva mai mici. Oferă mai multe coșuri în partea superioară (patru) care sunt ideale pentru pungi mici cu alimente sau alimente care vreți să le folosiți în perioada următoare. Acestea pot fi scoase afară oricând sau poate vreți să le mutați într-o anumită parte. Puteți alege cu ușurință temperatura dorită cu ajutorul butonului rotativ, dar sunt și câțiva indicatori luminoși utili pentru diversele funcții ale sale.

Beko HSA37540N oferă ceva mai spațiu decât un congelator în același preț și de aceea mulți dintre voi ați prefera o ladă frigorifică. Poate că vă place și faptul că are un capac și nu o ușă, adică încărcați și descărcați prin partea de sus. Oferă mult spațiu pentru că nu are un interior compartimentat.

Te-ar mai putea interesa