Beko HSA29540N, ladă frigorifică clasă energetică A++

Lada frigorifică Beko HSA29540N este un model de top motiv pentru care are un volum generos și un preț pe măsură. Raportul preț/volum este foarte bun pentru că acest brand oferă soluții atractive și competitive. Noua generație oferă un design nou și plăcut, dar și dotări interesante – yală și iluminare interioară. Bineînțeles, aceste două dotări nu sunt prezente pe variante de dimensiuni reduse deoarece acele modele accesibile se adresează unor utilizatori diferiți (cu pretenții mai mici).

Din poza de jos vă puteți face o idee despre acesta și cam cum ar arăta la interior, plus că are acele coșuri din partea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are trei coșuri metalice în partea de sus pentru pungi mici de alimente sau poate că urmează să consumați anumite alimente și vreți să ajungeți ușor la ele. Autonomia fără curent a acestor aparate este foarte mare și chiar dacă va fi o pană de curent, alimentele sunt păstrate foarte bine. În cazul acestui model vorbim de 67 ore, adică este mult mai mare decât la generația precedentă. Aparatul are un finisaj simplu pe alb și un panou de control frontal cu LED-uri care sunt pentru diverse funcții ale aparatului.

Păreri pro și contra

Vine cu o yală în caz că vreți să securizați aparatul, astfel nu va deschide nimeni capacul aparatului și iluminarea de la interior ajută mult dacă încăperea în care se află lada nu e foarte bine iluminată. Aceste dotări sunt prezente doar pe lăzile mai scumpe sau de dimensiuni generoase. Are un nivel de zgomot redus în timpul funcționării, dar oricum o veți pune în cămară. Congelează mult și rapid alimente recent introduse, iar dacă ele au fost deja congelate, atunci cantitatea nu are mare importanță. Capacitatea de înghețare maximă e de 17 kg pe zi și e mulțumitoare pentru acest buget.

Congelatoarele nu ajung să ofere atâta performanță în acest buget și e de înțeles pentru că sunt construite diferit. Beko HSA29540N are o lățime de 129 cm și nu e cea mai mare ladă de pe piață, însă nu cred că veți avea ocazia să o umpleți vreodată.