Beko HS23753, ladă frigorifică A++

Beko HS23753 În general, aceste aparate nu au prea multe dotări sau tehnologii, însă sunt destul de utile. Poate că nu e cel mai performant model de pe piață dar cu siguranță în acest buget, merită încercat. Cam toate aparatele de la acest brand sunt fiabile, dar mai sunt și branduri concurente care pot oferi alternative. dacă vi se pare prea scump în sensul în care vă depășește bugetul, atunci vă recomand o ladă mai mică. Pentru cei care nu au o locuință mare, un congelator vertical poate fi mai bun chiar dacă în același preț are un volum mai mic (trebuie să apreciem și faptul că vom câștiga spațiu).

E la promoție și de aceea merită profitat, iar această ofertă nu ține prea mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

Volumul net total e de 350 litri care e și cel real. Clasa de eficiență energetica e A++ care evidențiază consumul de energie. E destul de mic dacă-l calculăm pe an – 234 kWh.

Pe partea de design are: mâner orizontal, capac cu deschidere verticală și finisaj pe alb. E dotată cu iluminare interioară ca la restul aparatelor frigorifice și aceasta funcționează doar când deschideți ușa/capacul. Se poate observa din poza de sus că are încuietoare la capac iar în partea dreaptă jos are panoul de control.

Spre deosebire de congelatoare, lăzile au doar coșuri din sârmă. Astfel nu veți pierde spațiu la interior, pe când congelatoarele au compartimente multe. Într-o cămară sau oricare altă cameră ar sta perfect, dar nu e chiar mică – 155 cm lungime și 72 cm adâncime.

Plusuri: preț bun pentru o astfel de capacitate, fiabilitate eficiență energetică superioară și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko HS23753 e un aparat frigorific mare și din poza de sus se poate observa că are un design pe orizontală, deci va ocupa destul spațiu. Eu vă recomand să-l puneți unde e ferit de căldură și umezeală. Nu e nevoie neapărat să fie pus în bucătărie deoarece nu o veți folosi toată ziua, ci doar când vreți să luați ori să puneți alimente. Se adresează celor care vor un aparat performant pentru congelarea alimentelor.

Te-ar mai putea interesa