Beko HS22953, ladă frigorifică

Beko HS22953 e o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un aparat mare pentru congelarea alimentelor. Acesta nu vine cu compartimente ci doar cu 3 coșuri din sârmă. Astfel nu veți pierde spațiu cu acele compartimente care sunt prezente la congelatoare și care poate doar vă încurcă. Veți găsi mult mai ușor alimentele în această ladă și nu mai e nevoie să le sortați. Din poza de jos se poate observa ușor că are un capac orizontală, iar la mâner are și o încuietoare. E utilă această dotare pentru cei care au copii neastâmpărați și poate doriți să aveți acces doar voi la această ladă. Un plus de volum e binevenit deoarece niciodată nu puteți ști când trebuie să vă aprovizionați mai mult.

Prețul ei e atractiv și merită încercată un astfel de aparat în special dacă frigiderul ori combina nu mai fac față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

Volumul de 284 litri e cel net deci e cât 3-4 congelatoare incorporate, dar și capacitatea de congelare e mare (mult peste medie și e calculată la 24 ore). Consumul de energie e mai mare decât a unui frigider sau combine cu același volum și e normal deoarece oferă o performanță ridicată.

Ca și accesorii are incluse trei coșuri din sârmă. Pe partea de design se poate observa că are un finisaj pe alb, panoul de control e cel uzual (cu buton de control și indicatoare), capac cu deschidere verticală și altele. Are chiar și iluminare interioară și e normal să o aibă, iar aceasta funcționează doar când deschideți capacul, pentru o vizibilitate mai bună. Având în vedere dimensiunile sale, vă recomand să-l puneți într-o cămară sau oricare altă cameră unde căldura ori umiditatea nu sunt prezente.

Plusuri: fiabilă, consumă puțin, iluminare interioară, spațiu de depozitare mare pentru un așa preț și altele.
Minusuri: nu are.

Beko HS22953 poate fi a voastră dacă aveți un buget corespunzător, dacă nu vreți ceva mai mic și dacă vreți să fie și fiabilă. Toate aparatele de la producători mai cunoscuți sunt bune și e bine să alegeți un model mai performant că nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa