Beko HS22453, ladă frigorifică de 230 litri

Beko HS22453 e o ladă frigorifică mare însă nu e cea mai mare de pe piață. Un astfel de congelator e alegerea mai ieftină dacă ținem cont de raportul preț/volum. Mai există și congelatoare, doar că acelea au un volum mai mic datorită formei verticale. Arată bine și nu cred că are mare importanță cum arată ci cât de bine poate congela. Oricum, o veți pune într-o cameră ferită de căldură, umiditate ridicată și de lumină. Poate ocupa mult spațiu de aceea e bine să aveți suficient spațiu pentru depozitare înainte de achiziție (110 cu 72 cm). Pe partea de design se poate observa că are indicatori și un buton în partea de jos cu care puteți regla lada.

Prețul său mi se pare acceptabil pentru ce oferă și nu cred că ar fi avut vreun rost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

E un aparat cu o formă orizontală și mai sus am specificat cam cât ocupă. Clasa de eficiență energetică e A++ deci sugerează că are un consum redus de energie – 186 kWh pe an. Acesta trebuie raportat la volumul aparatului. Volumul net e de 230 litri care e cam cât media, dar putea fi mai bun. La capitolul design are finisaj alb, panou în partea dreaptă jos și mâner orizontal.

La interior are 2 coșuri mari din sârmă și e iluminat interiorul său pentru a vedea mai bine. Cam așa e la mai toate lăzile frigorifice, însă la cele cu capacități superioare, au chiar și 3 coșuri pentru alimente. În general, aceste aparate sunt mai bune decât congelatoarele clasice sau incorporate deoarece capacitatea de congelare e destul de mare.

Plusuri: ușor de folosit, fiabil, performant, arată bine la interior și exterior, consum mic de energie, iluminare interioară etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko HS22453 e o alegere bună în acest buget și în general costă atât, dar mult mai ieftine nu veți găsi. Astfel de aparate se adresează celor care au aparate frigorifice cu congelatoare mici (frigidere sau combine) și vor mai mult pentru congelarea alimentelor. Dacă vă interesează cuma rată am pus acea poză dar diferențe estetice nu veți găsi între modele.

Te-ar mai putea interesa