Beko HS147520, ladă frigorifică cu yală

Lada frigorifică numită Beko HS147520 e una din segmentul superior deoarece are un volum ceva mai mare decât media pieței, e securizată cu yală, indicatoare LED pentru diverse funcții (mod eco, temperatură ridicată, congelare rapidă). Panoul de control e poziționat în partea dreaptă cum am văzut la multe alte aparate similare. La interior veți găsi destul de mult spațiu pentru alimente și chiar trei coșuri superioare în care puteți pune orice. Acestea pot fi ajustate cum doriți, adică de la stânga la dreapta. Spre deosebire de un congelator, o astfel de ladă are iluminare interioară care e prezentă pe partea interioară a capacului.

Mai trebuie menționat că în același buget, lada oferă mai mult volum, dar interiorul nu e compartimentat și aparatul ocupă mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru un volum de 451 litri, o capacitate de congelare de 20 litri mi se pare destul de normală. Aceasta e direct proporțională cu volumul, dar pot fi și unele excepții. Consumul anual de energie e de 350 kWh care e corespunzător pentru o clasă de eficiență A+.

Aparatul poate funcționa chiar și 20 de ore fără curent, iar această valoare e direct proporțională cu volumul aparatului. Doar aparatele foarte scumpe ori profesionale pot oferi un panou de control digital și care e prezent în zona mânerului.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine și oricum nu cred că o veți alege pentru cum arată ci pentru caracteristicile sale tehnice, performanțe și fiabilitate. Când discutăm de un brand cu experiență, de fapt discutăm despre niște aparate competitive și fiabile. Cu siguranță, un brand nou pe piața electrocasnicelor oferă doar modele ieftine, cu o construcție banală și fără prea multe tehnologii. Yala e foarte importantă atunci când puneți lada într-o cameră care nu o puteți încuia, astfel nu poate umbla nimeni la ea.

În general, lăzile frigorifice nu prea au multe tehnologii pentru că ele doar congelează, iar tehnologie No Frost nu prea e prezentă pe acestea (pentru a fi cât mai fiabile). Beko HS147520 merită luat în calcul atunci când căutați un aparat mare pentru sezonul rece sau chiar unul care-l veți folosi tot anul.

Te-ar mai putea interesa