Beko HITY854310F, maşină de spălat incorporabilă cu uscător

Dacă vă interesează o maşină de spălat rufe de tipul 2 în 1 care poate fi incorporată atunci acest model Beko HITY854310F ar fi recomandarea mea. Are o capacitate de spălare de 8 kg şi poate usca 5kg de rufe. Precum alte maşini de la Beko şi aceasta are multiple mecanisme care ajută la o spălare eficientă (cu un consum cât mai mic de curent, apă şi detergent).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care va trece neobservat în bucătăria dvs. întrucât va fi mascat. Acest lucru poate fi observat din imaginea de alături. Tot din imaginea de mai jos se poate vedea că acest aparat e unul de culoare albă cu un panou de comandă mare aşa încât să poată fi controlat cu uşurinţă.


Păreri pro şi contra

Beko HITY854310F are clasa A de eficienţă energetică cu un consum energetic de 1088 kWh pe an… acest consum fiind unul combinat dintre consumul maşinii şi al uscătorului.
Datorită capacităţii mari de 8kg acest model e perfect pentru o familie cu 3-4 persoane.
Centrifugarea se realizează la p viteză maximă de 1400 rotaţii şi nivelul de zgomot la centrifugare e de 74 decibeli. La spălare acesta e de 48 decibeli… deloc mare.
Maşina e una cu 16 programe printre care se numără cel rapid de 14 minute.
Modelul acesta e dotat cu ceva similar Fuzzy Logic numit Optisense. Acesta e o funcţie automată care detectează cantitatea şi ajustează resursele pentru un consum minim.

Dacă vă doriţi un aparat care să arate bine şi care să spele eficient o cantitate de rufe de până la 8kg atunci acest Beko ar fi recomandarea mea.
E un aparat realizat din piese de calitate dovadă fiind reistenţa Durable heater (nichelată) şi motorul Prosmart Inverter (de obicei astfel de motoare sunt garantate la 10 ani).
Dacă maşinile de acum 10-20 ani aveau betoane pentru a menţine balansul, modelele moderne au sistem electronic aşa încât aparatul să fie cu o greutate cât mai mică.

Te-ar mai putea interesa