Beko HITV8733B0, model incorporabil cu uscător integrat

Pentru cineva interesat de un electrocasnic incorporabil care să combine perfect mașina de spĂlat cu uscătorul recomand Beko HITV8733B0. Vine cu o capacitate mare de spălare de 8 kilograme, iar cea de uscare e de 5kg. Eficiența e una ok, la spălare cât și la uscare. Iar, cea legată de consumul de curent e A, fiind media dintre eficiența energetică la spălare și uscare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și, pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Pentru o reducere suplimentară puteți folosi programul buy back prin care se primesc bani înapoi sub formă de card cadou.


Avantaje

Modelul de față vine cu OptiSense, adică o alternativă la Fuzzy Logic. Aceasta presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea de rufe, iar în funcție de aceasta adaptează consumul de resurse.
Centrifugarea se face la 1400 rotații, iar în felul acesta rufele sunt pregătite pentru uscare întrucât sunt stoarse foarte bine. Dar, trebuie să știți că aceasta e centrifugarea maximă, rotațiile depinzând de programul ales.
Fiabilitatea aparatului e una deosebită întrucât vorbim despre un aparat care e realizat din materiale de calitate și care are un motor foarte durabil. E vorba despre un motor ProSmart Inverter garantat mulți ani.
E un aparat silențios, nivelul de zgomot fiind unul normal.

Dezavantaje

Probabil că singurul dezavantaj ar fi că nu are o eficiență energetică mai bună, adică o clasă precum A++ sau ceva de genul. Dar, trebuie să realizăm că e vorba despre un aparat cu uscător integrat.

Concluzii

În cazul în care ești interesat de o mașină de spălat incorporabilă și care să aibă uscător integrat îți recomand modelul Beko HITV8733B0. E un aparat premium disponibil la un cost deloc mare. Se va integra perfect în casa dvs., iar brandul care-l produce nu cred că mai are nevoie de prezentare. E un brand întâlnit în orice țară din Europa, iar produsele sale sunt unele de o calitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa