Beko HISG64220SW, plita pe gaz

Beko HISG64220SW e plita perfectă pentru cei în căutarea a ceva de culoare albă, iar cele 4 arzătoare sunt alimentate pe gaz. Din păcate nu are arzător wok, dar asa nu e o problemă deoarece nici nu cred că o să ai nevoie de așa ceva dacă nu prepari mâncare asiatică.
După cum ziceam anterior, acest model e unul perfect pentru cineva în căutarea unui model care să se integreze perfect într-o bucătărie albă… ori ceva de genul acesta.

Dacă e să ne uităm la costul de achiziție atunci vedem că nu costă deloc mult, având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand foarte cunoscut. Dacă aveți oarecare rețineri în a cumpăra acest produs datorită faptului că nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că acest brand e unul deținut de turcii care dețin și Arctic, singura diferență fiind faptul că Beko e un brand cu înclinații premium.

Plita
Plita

Specificațiile acestui model sunt mai mult decât ok, deoarece vorbim despre o plită cu 4 arzătoare. Butoanele sunt poziționate frontal, și chiar dacă există doar 4 butoane, acest aparat e unul care poate fi aprins electric.
Materialul din care sunt făcute grătarele e email, iar asta ne arată că e vorba despre un aparat rezistent.
Culoarea e albă, după cum am subliniat mai sus, iar acest lucru e deosebit deoarece majoritatea plitelor incorporabile sunt negre ori gri.

Plusurile unui astfel de aparat ar fi aspectul, costul de achiziție deloc mare, că vine de la un brand de încredere, aprinderea electrică și fiabilitatea. Pentru o fiabilitate crescută puteți apela la o extensie de garanție cu 1-2 ani.
Contra achiziției ar fi că nu are arzător wok.

De final pot spune că modelul acesta e unul foarte bun pentru amenajarea unei bucătării care să arate bine și care să fie eficientă. Cineva ar alege o plită precum aceasta datorită faptului că se integrează perfect în mobilier și de aceea va trece neobservat. Mai ales dacă vorbim despre mobilier de culoare albă.

Te-ar mai putea interesa