Beko HISG64220S, plita incorporabilă pe gaz

Beko HISG64220S e o plită interesantă și mă refer strict la design (sticlă vitroceramică). Are un panou destul de reușit deoarece are butoane poziționate frontal și astfel e mai la îndemână. Are patru arzătoare rotunde și aprinderea lor se face simplă deoarece are aprindere integrată. Deci nu e chiar așa ca și la plitele aragazurilor deoarece acelea au buton dedicat pentru aprinderea electrică. Alături de această plită vă recomand un cuptor iar producătorul nu prea are mare relevanță. Sunt mulți producători care oferă modele fiabile și care pot fi destul de utile.

Alte plite au finisaj pe inox ori o altă culoare, dar suprafața nu e lucioasă ca și la acesta deoarece nu e vorba de sticlă vitroceramică. Dacă nu vă permiteți acest model, puteți alege și un resigilat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita
Plita

Nu prea sunt multe de spus despre acest model deoarece doar modelele mai scumpe oferă multe caracteristici speciale. Acesta are un randament pe măsură și de aceea îmi place cele pe gaz, dar și cele electrice cu inducție pot fi alegeri bune. Acele tipuri de plite sunt cam de două ori mai scumpe dar merită dacă vreți comoditate și nu vreți să vă mai cumpărați butelii cu gaz.

Arzătoarele sunt de diferite dimensiuni și în funcție de dimensiune și puterea diferă. Nu există nici un arzător Wok, dar poate că nici nu gătiți în stil asiatic deci ar fi fost o risipă de gaz. E dotată cu siguranțe pentru fiecare arzător astfel că se întrerupe alimentarea cu gaz când se stinge flacăra.

Capacele arzătoarelor sunt emailate iar fiecare arzător are propriul grătar. Așa se curăță mai ușor plita deoarece zonele sunt mai accesibile. Pentru instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei.

Plusuri: are un design plăcut, randament mare oferit de tipul de alimentare, ușor de folosit și fiabilă.
Minusuri: nu prea are.

Beko HISG64220S e acel gen de plită care poate fi alegerea perfectă pentru voi (ieftin și elegant). Există și alte plite dacă nu vă place designul oferit de acest brand iar prețurile diferă de la un model la altul. Vă pot recomanda pachetele promo (cuptor+plită) deoarece veți economisi niște bani iar designul se va potrivi deci nu mai trebuie să căutați voi cuptorul sau plita.

Lasă un comentariu