Beko HIS64223S

Dacă te interesează o plită foarte bună atunci îți recomand acest model Beko HIS64223S care e o plită incorporabilă cu o garanție de 5 ani. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un incredibil preţ bun Vezi prețul special de azi ». Arată foarte bine și e realizată din sticlă neagră. Normal că acest model e unul premium și vine chiar și cu un arzător wok și acest lucru face plita una foarte bună pentru restaurantele chinezești deoarece astfel o să puteți (sau bucătarul dvs o să poată) folosi vase cu fund rotund.

Poze

E de culoare neagră și are o lungime de 60 de centimetri, iar din această cauză o să puteți folosi o hotă normală pentru a absorbi aburele, dar cel mai bine e utilizarea unei hote incorporabile. 😉 Plita e din sticlă, dar grătarele sunt rezistente fiind din oțel. Butoanele vor putea fi accesate rapid deoarece sunt poziționate frontal în partea dreaptă. Dacă nu vă palce pe negru atunci există Hotpoint PZ 640 T (IX) ha care e un model pe gri-silver.

Așa arată

Specificaţii tehnice

HIS64223S e un model premium bun pentru acasă sau un restaurat, fie el chiar și chinezesc/asiatic. Plita e una vitroceramică, iar alimentarea celor 4 arzătoare se face pe gaz. Pentru comoditatea voastră se poate aprinde electric ca orice plită modernă. Instalarea plitei nu e deloc complicată, dar poate că e mai bine să o facă un expert.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte bun, iar raportul dintre preț și calitate e extraordinar deoarece are multe facilități printre are se numără arzătorul wok; garanția sa nu e de 2 ani, ci de 5 ani, iar acest lucru poate e unul limitat… deci profitați de ocazie; Beko e un producător excepțional cunoscut pentru electrocasnicele sale de top, iar acesta e unul de acest fel.
Contra: nimic.

Concluzie

Beko HIS64223S e un model foarte bun care nu costă mult și vine cu facilități dorite de un local asiatic or ide un utilizator casnic. Utilizarea nu e complicată deoarece are butoanele poziționate frontal și nu trebuie folosit un chibrit deoarece e dotat cu aprindere electrică. Vine și cu un manual de instrucțiuni care o să vă ajute să îl folosiți în cunoștință de cauză.

Te-ar mai putea interesa