Beko HIMW64225SX, plita incorporabilă

Pentru cineva interesat de o plită premium pe gaz recomand acest model Beko HIMW64225SX. E perfect chiar și pentru un restaurant întrucât vine cu Wok, un tip de arzător care are flacără mai mare așa încât să poată fi preparate rapid diferite mâncăruri asiatice.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ești și în căutarea unui cuptor incorporabil care să se potrivească cu această plită atunci poți merge pe varianta Beko OIC22001X.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată această plită. Puteți vedea că are culoare inox, lucru care înseamnă că o să se integreze perfect într-o bucătărie deschisă la culoare.

Plita
Plita

E un model alimentat pe gaz, iar aprinderea sa e una electrică așa încât să vă puteți face treaba rapid. Dimensiunile sunt unele normale, iar datorită lățimii de 60 centimetri nu o să aveți probleme în amplasa perfect o hotă deasupra.

Atuurile ar fi materialele de calitate folosite (grătarele sunt din fontă), prezența unui arzător Wok, aprinderea rapidă și aspectul (la un astfel de aparat electro contează foarte mult și aspectul). Altceva interesant e că are butoane poziționate frontal care ajută la o mai ușoară manevrare a aparatului de către persoanele cu mâini scurte.
Minusuri nu pot zice că are deoarece e un aparat destul de complet la un preț fără egal. Poate că oarecum un minus ar fi cablul de alimentare cam scurt, mă refer la cel care trebuie băgat în priză.

Deci, dacă vrei o plită de culoare inox care să-ți facă bucătăria mai frumoasă atunci cred că acest model ar fi unul foarte bun. Utilizarea sa e foarte simplă în comparație cu cea a unui aragaz, iar pe partea de siguranță are diferite sisteme de protecție, dar vă sfătuiesc să aveți grijă să închideți gazul când terminați treaba. Normal că poate fi conectată și la butelie, însă s-ar putea să fie nevoie o ajustare a duzelor (găsiți în cutie tot ce e necesar pentru montare).

Te-ar mai putea interesa