Beko HIMW64223SX, plită incorporabilă ieftină din inox

Plita incorporabilă Beko HIMW64223SX e una foarte ieftină dar nu chiar cea mai ieftină deoarece are un arzător Wok. Acel tip de arzător se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic. Pentru acel arzător puterea e mai mare și e nevoie de o tigaie cu formă specială. Stilul de gătit asiatic e sănătos și ține de rețetele alese. Designul său e simplu, dar spre deosebire de plitele aragazurilor, la aceasta lățimea e mai mare (puteți pune vase mai mari fără probleme). Cu aceasta nu veți pierde spațiu în bucătărie ci doar spațiu pe blat. Același lucru pot spune și despre cuptorul incorporabil.

Prețul său e unul bun ținând cont de competiție, dar pentru cei care nu au un buget așa de mare (având în vedere că are nevoie și de un cuptor), le recomand un aragaz mixt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita
Plita

E bine să alegeți o plită pe gaz și un cuptor electric deoarece așa veți avea nevoie doar de o alimentare cu gaz și nu de două. Arzătoarele sale sunt dispuse clasic, dar există plite așezate diferit ori cu un număr diferit de arzătoare. Bineînțeles, dimensiuni arzătorului afectează puterea sa însă arzătoarele Wok sunt mult mai puternice decât cele obișnuite. Astfel că arzătorul mare are o putere de 3.3 kW.

Plita are o suprafață pe inox, butoane așezate frontal și capace emailate (cele de la arzătoare). Aprinderea arzătoarelor se face prin apăsa și rotire, adică are aprindere electrică integrată. La aragazuri există un buton separat cu care puteți aprinde arzătorul. Deci în cazul plitelor incorporabile, aveți nevoie doar de o mână și parcă e mai confortabil așa. Înainte de instalare, e bine să vă interesați care ar fi dimensiunile nișei.

Plusuri: arzătorul de tip Wok, prețul atractiv, ușor de folosit, instalare ușoară și randament ridicat.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Beko HIMW64223SX e o alegere accesibilă și dacă nu aveți un buget fix sau limita, vă recomand una chiar mai elegantă. Există plite electrice dar la acelea randamentul e mai mic iar alimentare e mai comodă. Nu trebuie să alegeți neapărat un cuptor de la acest brand deoarece sunt destui producători cu experiență în domeniu.

Lasă un comentariu