Beko HIMG64223SX, plită incorporabilă ieftină

Plita incorporabilă Beko HIMG64223SX e una dintre cele mai accesibile modele și cred că puteți observa acest lucru și după cum arată. Mă refer la faptul că designul e simplu dar pe inox. Spre deosebire de plitele aragazurilor, acestea sunt mai mari, aprinderea electrică e integrată și în loc de un grătar, are două. Deci sunt destule motive pentru care ați alege una ca acesta ori una mai elegantă. O plită mare vă oferă posibilitatea să gătiți folosind vase mari, deoarece arzătoarele sunt mai depărtate. Unii producători oferă plite cu 5 arzătoare sau chiar 2 arzătoare, depinde de nevoile celor interesați.

Prefer cele pe gaz decât cele electrice deoarece randamentul e corespunzător (mare), astfel că mâncarea are un gust mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea pe gaz e o alegere ieftină dacă țineți cont de costul lunar (comparativ cu o alimentare pe gaz). Dacă alegeți un cuptor incorporabil, e preferabil unul electric deoarece sunt mai bune când vine vorba de gătit uniform. Deasemenea, dacă aveți două aparate pe gaz, e nevoie de două alimentări cu gaz.

Are 4 zone de gătit și fiecare zonă e diferită ca și putere. Așa e normal să fie iar pentru fiecare există un buton așezat în partea frontală. Aprinderea arzătoarelor se face ușor deoarece are aprindere electrică integrată. Adică trebuie doar să apeși și să rotești butonul corespunzător. E dotată cu siguranță, deci la stingerea flăcării se întrerupe automat alimentarea cu gaz. Fiecare arzător are un rol și în funcție de dimensiunile sale, puterea diferă. Capacul arzătorului e emailat astfel are o durabilitate mai îndelungată. Pentru instalare trebuie să țineți cont de nișa sa.

Plusuri: are un preț atractiv, e ușor de folosit, puteți găti cu vase mari, aspect plăcut și nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu am în acest preț.

Beko HIMG64223SX e o plită care se adresează aproape oricui deoarece e ieftină. Dacă nu aveți loc în bucătărie pentru un aragaz, atunci o astfel de plită și un cuptor incorporabil sunt soluțiile ideale. Dacă țineți la randament și vreți ceva pentru un buget de 2-3 ori mai mare, atunci o plită electrică cu inducție ar putea fi o alegere. NU trebuie să alegeți neapărat de la acest brand deoarece mai sunt ți alți producători cu experiență în domeniu.

Te-ar mai putea interesa