Beko HIMG64223-1SX, plită incorporabilă pe gaz

Dacă nu te-ai decis ce plită să alegi atunci eu îți recomand acest model Beko HIMG64223-1SX deoarece e ieftină și vine de la un brand apreciat. Acest brand e unul deținut de aceeași turci care dețin și Arctic, cu deosebirea că Beko e comercializat în întreaga Europă, pe când Arctic doar în România.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pa acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine, dar are și aprindere electrică. Plus că are dispozitiv de siguranță în cazul în care flacăra se stinge din greșeală.
Dacă vă uitați mai bine la imagine atunci puteți vedea că are doar patru butoane poziționate frontal, chiar dacă vați fi așteptat la 5 butoane… cum ear fi normal la electrocasnicele cu aprindere electrică (cum ar fi aragazurile).

Incorporabilul
Incorporabilul

Modelul acesta are 4 arzătoare alimentate pe gaz și aprinse în mod electric. E realizat dintr-un material rezistent, capacul arzătorului fiind unul emailat. Despre culoare trebuie spus că e inox și de aceea cred că se potrivește de minune cu cuptorul Beko OIM 25501X.
Lungimea e de 58 centimetri, motiv pentru care o hotă va putea fi amplasată numai bine deasupra sa.

Atuurile acestui aparat ar fi prețul foarte mic, aspectul clasic (arată precum plita unui aragaz, chiar dacă e vorba despre un model incorporabil), că e ușor de folosit și incorporabilitatea. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut suport pentru vase wok, dar e bine și așa. Brandul e și el unul important în alegerea unui electrocasnic de îndelungă folosință, și după cum am spus acesta e unul care vinde electrocasnice în întreaga Europă, nu doar la noi în țară.

De final pot să spun că acest model e unul foarte bun pentru acasă, și de ce nu chiar pentru cineva care e interesat în a achiziționa un aparat pentru amenajarea unei bucătării la un restaurant. În cazul în care o vreți pentru acasă atunci trebuie știut că puteți face o bucătărie precum cele din filme ori din emisiunile lui Jamie Oliver.

Te-ar mai putea interesa