Beko HILW75325SDX, plită neagră cu 5 arzătoare

Plita din imagine se numește Beko HILW75325SDX și e una ceva mai deosebită – 5 arzătoare, motiv pentru care și hota ar trebui să fie lată. Bineînțeles, cuptoarele incorporabile au lățime standard 60 cm și volum diferă de la un model la altul. Cuptorul poate fi montat la nivelul blatului, iar plita unde puteți pune hota. Bucătăria poate fi organizată după bunul placși în diverse feluri, că doar sunt soluții de la mulți producători.

Am ales să prezint următoarea plită deoarece are o suprafață neagră realizată din sticlă care atrage atenție și e la fel de elegantă ca și una electrică. Panoul de control al plitelor pe gaz e mecanic și destul de funcțional, adică nu sunt necesare butoane suplimentare pentru aprindere electrice ori pentru oprire automată (gazul e oprit la stingerea flăcării). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 5 arzătoare sunt împărțite bine, astfel că în dreapta sunt cele normale, în centru avem arzătorul special, iar în stânga are cel mic și cel mare. Butoanele cu aprindere integrată sunt așezate frontal de unde pot fi controlate ușor. Dacă-l înregistrezi poți beneficia de o garanție extinsă – 5 ani, această promoție e valabilă pentru alte aparate de la Beko.

Păreri pro și contra

Plita e ceva mai mare decât una clasică de 60 cm, dar totuși nu e chiar atât de mare încât să vă ocupe prea mult din blat. Cel mai puternic arzător îl avem în mijloc și are un inel de ardere în plus pentru o gătire uniformă și rapidă. Puterea totală a plitei a crescut cu acest arzător special, iar această plită se adresează celor care știu sau vor să învețe să gătească. Puteți găti simultan și vasele se pot muta cu ușurință dintr-o parte în alta pentru că acum avem loc și cele trei grilaje oferă o bună stabilitate (sunt din fontă).

Beko HILW75325SDX are arzătoare eficiente care vă ajută să economisiți gaz și se poate alege puterea în funcția de treapta setată. Acest brand oferă o întreagă gamă de electrocasnice pe această culoare dacă nu v-ați decis încă de ce modele mai aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa