Beko HILW64225SZG, plită pe gaz de 7.8 kW

Plita incorporabilă Beko HILW64225SZG e o plită destul de puternică – 7.8 kW, și se datorează în mare parte arzătorului mare care are mai multe inele de ardere. Acela e arzătorul Wok care e prezent pe tot mai multe plite deoarece utilizatorii apreciază un plus de performanță. Oricum, puterea unui arzător poate fi reglată în funcție de necesități. Alături de arzătorul mare e cel mic care e destul de depărtat pentru a avea loc pentru oale sau chiar să le mutați ușor de pe un arzător pe altul.

Plita de mai jos e o alegere foarte bună pentru cei care vor un model modern și eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă sunt multe tipuri de plite electrice la prețuri atractive, mulți utilizatori aleg cele pe gaz deoarece mâncare are un gust mai bun. Randamentul mai mare se vede destul de ușor la plitele pe gaz, însă dacă chiar nu aveți încotro și trebuie să alegeți în final pentru una electrică, v-aș recomanda una cu inducție.

Toate cele 4 arzătoare dispun de siguranță pentru momentele în care se stinge flacăra și nu vreți să existe scurgeri de gaz (se întrerupe alimentarea). Aprinderea electrică nu are un buton dedicat, ci e integrată.

Păreri pro și contra

Plita sunt disponibile pe diverse culori, iar în acest caz e vorba de gri Zara și nu de inox. Cele două grătare au o formă simplă, dar oricum trebuie demontate pentru a curăța suprafața plitei. Doar aragazurile au un singur grătar pe plită, poate și pentru că nu toate sunt foarte late. Plita aceasta are aceeași adâncime și lățime ca alte model, chiar dacă butoanele sunt în partea din față. Această alegere o puteți face în funcție de preferințe, dar aprinderea unui arzător se face simplu prin apăsare și rotire.

Beko HILW64225SZG e un aparat care se instalează diferit față de unul clasic și cred că știți asta deja. Mai precis, trebuie decupată o secțiune din blat cât e specificat în manualul său (nișa). Nu e nevoie de un blat special, dar poate o vreți deasupra cuptorului sau doar sub hotă.

Te-ar mai putea interesa