Beko HILW64225SW, plită albă accesibilă

Plita incorporabilă Beko HILW64225SW e una dintre puținele modele pe culoarea albă, cu arzătoare performante și nu mi se pare că are un preț foarte mare. Aș putea spune că e un model premium după design, dar sunt și alternative mult mai accesibile. Acest model se potrivește doar alături de un cuptor alb sau negru, dar sunt destul de multe variante pe negru chiar și de la alte branduri dacă nu găsiți unul care să vă convină.

Combinația alb cu negru e destul de plăcută și arzătorul Wok e destul de vizibil pentru că e mult mai mare decât restul, având un inel de ardere în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită pe gaz are o putere ceva mai mare în acel buget, deoarece plitele electrice cu inducție costă ceva mai mult. Bineînțeles, e justificată acea diferență de tehnologiile și veți vedea și niște funcții speciale de încălzire.

Panoul de control e poziționat frontal  dar în partea dreaptă pentru ca să ajungeți ușor la butoane. Aprinderea electrică nu e ca și la aragazuri, ci e integrată, motiv pentru care e de ajuns să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului. Cu alte cuvinte, e vorba de o aprindere la o mână și tot mai multe plite o au.

Păreri pro și contra

Chiar și arzătorul Wok e tot mai des întâlnit deoarece mulți utilizatori apreciază puterea sa. Puteți găsi mai rapid o supă sau chiar un preparat în stil asiatic. Consumul de gaz e destul de redus pentru că are arzătoare destul de eficiente și mai toate modelele noii generații au această caracteristică. În funcție de preferințe, puteți alege o plită albă sau una de altă culoare, dar mai sunt și cele cu sticlă lucioasă dacă vreți ceva mai diferit.

Beko HILW64225SW poate fi pusă pe un blat alb sau chiar unul de altă culoare dacă vreți să-l asortați cu altceva. Puteți beneficia și de o garanție ceva mai mare dacă o cumpărați în perioada menționată și această promoție e valabilă și pentru alte aparate de la Beko. Acesta e un motiv destul de bun pentru a opta pentru un cuptor de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa