Beko HILW64225SBG, plită pe gaz cu arzător Wok

Beko HILW64225SBG e o plită tip clasic, dar cu arzător Wok așa încât să puteți găti rapid diferite feluri de mâncare. Brandul e unul de încredere existând pe piață din 1901, fiind la origine Polonez (mulți zic că e un brand nemțesc deoarece Polonia e foarte apropiată de Germania).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de folosit și cu o fiabilitate demnă de invidiat (garanția standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult; în momentul de față e disponibilă și o promoție cu garanție 5 ani, dar aceasta e una limitată și presupune înregistrarea produsului).


Avantaje

Plita HILW64225SBG e una realizată din materiale de calitate, fiind vorba despre sticlă și grătare din fontă.
E un aparat sigur întrucât are aprindere electrică (integrată) și siguranță. În acest fel aprinderea se realizează într-un pas fără eliberări suplimentare (risipă) de gaz.
Utilizarea e una deloc complicată prin amplasarea frontală a butoanelor și aprinderii ușoare a arzătoarelor.
Arzătorul de tip Wok e pentru mâncăruri speciale care necesită o flacără mare ori pentru persoanele care doresc să gătească ceva rapid.

Dezavataje

Culoarea aparatului e gri și mă gândesc că poate nu e pe gustul tuturor. În opinia mea, culoarea gri e una care se potrivește în orice bucătărie cu orice fel de mobilă (ca și culoare).

Concluzii

Modelul de față se adresează celora care vor un aparat economic și cu care să poată prepara diferite feluri de mâncare rapid.
Eficiența (sau economia) e dată de faptul că are High-Efficiency Gas Burner. Producătorul spune despre arzătoarele sale că sunt cu până la 25 procente mai eficiente decât cele ale concurenței. Asta presupune că vei petrece cu 35 procente mai puțin timp în bucătărie și vei folosi cu până la 17 procente mai puțin gaz.
Dacă nu cunoașteți prea multe despre brandul Beko atunci trebuie să știți că e unul turcesc care deține Arctic (cunoscutul brand fost românesc). Diferența dintre aceste două branduri e că Beko e vândut la nivel de continent, iar Arctic la nivel de Balcani.

Te-ar mai putea interesa