Beko HILW64225S, plită cu arzătoare High-Efficiency

Plita incorporabilă Beko HILW64225S e una clasică dar cu arzător Wok, deci puterea totală a plitei e puțin mai mare. Acel tip de arzător are două inele de ardere, deci puteți găsi rapid în stil asiatic sau puneți un vas mai mare, iar mâncarea e gătită rapid. Pentru a găti în stil asiatic, aveți nevoie de câteva rețete și de o tigaie de tip Wok (fund rotund și mâner din lemn). Spre deosebire de multe alte plite, la aceasta panoul de control e așezat în lateral (în apropierea arzătorului mic).

Chiar dacă e o plită pe gaz, cuptorul incorporabil trebuie să fie electric pentru a vă bucura de rezultatele obținute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are 4 arzătoare din care unul e de tip Wok, care e și cel mai mare. E bine să aveți un arzător mai performant pentru vasele mai mari sau când trebuie să gătiți rapid. Siguranța de la arzătoare e foarte importantă și e dotare standard pe noile aparate (chiar și la aragazuri).

Ocupă la fel de mult spațiu ca și o plită obișnuită, dar nu poate fi orientată diferit. Panoul de control trebuie să rămână în partea frontală, de unde puteți ajunge ușor la ele cu mâna dreaptă. Arzătorul mic e și el destul de aproape și e lângă butoane pentru a nu vă încurca. La instalare trebuie să țineți de dimensiunile secțiunii/nișei și nu de cele ale plitei.

Păreri pro și contra

Din poza de sus se vede că arată destul de bine și se poate cam în orice bucătărie deoarece nu e nici retro, dar nici prea modernă. Grătarul e realizat din fontă care e un material destul de durabil, iar alte plite au grătare din oțel. Arzătoarele sunt de mărimi variabile, iar cel mai mare e și cel mai puternic.

Beko HILW64225S e un aparat destul de bun și care poate ocupa destul de mult spațiu, însă nu e chiar cât cele cu 5 arzătoare (arzătorul Wok e în mijloc). Pentru a economisi și mai mult spațiu, puteți alege una cu două sau trei arzătoare.

Te-ar mai putea interesa