Beko HILW64222S, plită cu arzător mare Wok

Plita incorporabilă Beko HILW64222S e una ceva mai specială decât multe altele deoarece are acel arzător special care are un inel de ardere suplimentar. Aceste arzătoare se numesc Wok și se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic sau pentru mai multe persoane. Îmi place cum arată și arzătorul mic e cel care e apropiat de panoul de control deoarece ocupă puțin spațiu. Modelele cu panou de control lateral sunt mult mai late și pot ocupă mult spațiu pe blat. Mie îmi plac cele cu butoane în față deoarece sunt mai la vedere și puteți ajunge ușor la ele.

Modelul de jos arată ca multe alte variante doar că are butoanele în partea dreaptă și un arzător special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea principală e pe gaz, dar orice model are și aprindere integrată. Adică trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător. E destul de ușor să folosiți un astfel de aparat și nu e nevoie să citiți manualul de instrucțiuni. Doar o plită electrică poate fi puțin complicată deoarece are control electronic și funcții speciale.

Arzătoarele au grătar propriu care poate fi luat joc cu ușurință pentru a putea curăța pe lângă el. Suprafața plitei e din sticlă neagră care dă un plus de eleganță plitei. Arzătoarele au siguranță care oprește alimentarea dacă se stinge accidental flacăra în timpul funcționării.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe plite pe gaz, unele sunt mai elegante decât altele și merită să luați o variantă cu sticlă neagră. Dacă nu vă place că e neagră, atunci luați în calcul o variantă cu sticlă albă care are cam același preț, dar depinde ce oferă în plus. Oricum, anumite plite nu pot fi prea accesibile deoarece pot fi rare.

Beko HILW64222S e un aparat electrocasnic care nu trebuie neglijat pentru că se adresează celor care vor aparate moderne. Un aragaz nu mi se pare a fi o alegere inteligentă deoarece nu excelează la capitolul funcționalitate, iar cuptorul său e mult inferior unui cuptor incorporabil (mă refer la cele electrice multifuncționale).

Te-ar mai putea interesa