Beko HILG64325SDX, plită incorporabilă cu alimentare pe gaz

Beko HILG64325SDX e o plită incorporabilă modernă realizată din inox de culoare neagră, cu butoanele poziţionate frontal şi alimentare pe gaz. Grătarele sunt unele din fontă precum la oricare altă plită.
Nu e un model cu arzător Wok, dar arderea gazului se face într-un mod eficient aşa încât consumul să fie cât mai redus. Această facilitate poartă numele de High-Eficiency Gas Burner.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, constructiv şi dpdv al dotărilor.


Păreri pro şi contra

Plita Beko HILG64325SDX e una modernă cu o construcţie foarte solidă. Din această cauză are 5 ani garanţie. Trebuie menţionat că acest lucru e o promoţie, iar produsul trebuie înregistrat pentru a beneficia de ea.
Am scris în introducere că are arzătoare foarte eficiente. Producătorul spune că acestea sunt cu 25 procente mai eficiente decât cele ale altor aragaze, iar timpul petrecut în bucătărie va fi cu 35 procente mai mic.
Utilizarea aparatului e sigură şi uşoară. În acest sens aprinderea e integrată în fiecare buton, iar în cazul unei stingeri accidentale a flăcării alimentarea cu gaz e oprită.

O astfel de plită se adresează persoanelor interesate de ceva funcţional şi aspectiv. Culoarea negră face ca plita să se integreze perfect în orice bucătărie şi orice mobilă. Panoul de comandă fiind amplasat frontal o să ajungeţi uşor la el şi utilizarea va fi facilă.
Beko e un brand premium cu produse comercializate la nivel de continent, iar alegând ceva de la ei veţi face o alegere bună.
Multă lume alege plite pe gaz deoarece gazul e mai ieftin decât curentul, iar unele case nu au o instalaţie electrică suficient de puternică pentru a susţine plite şi cuptoare electrice.
În felul acesta alimentarea pe gaz e mai puţin costisitoare în anumite cazuri, iar majoritatea plitelor poti fi utilizate şi alături de butelie.
Probabil că cea mai utilă facilitate a plitei e aprinderea integrată care face ca flacăra să se aprindă uşor fără a fi nevoie de apăsarea unui alt buton.

Te-ar mai putea interesa