Beko HILG64220SW, plită incorporabilă albă cu grătar fontă

Sunt destul de multe plite pe gaz cu suprafață lucios realizată din sticlă, doar că Beko HILG64220SW e o variantă pe alb. Aceasta se potrivește foarte bine pe blaturile albe și cuptorul nu trebuie să fie neapărat alb, ci poate fi pe negru. Oricum, alegerea finală e a voastră și modelele oferite de acest brand mi se par suficient de accesibile. Poate aveți noroc și veți găsi un pachet cuptor + plită la un preț destul de atractiv.

Îmi place cum arată deoarece arzătoarele sunt bine evidnețiate și panoul de control mi se pare a fi destul de reușit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are arzătoare clasice, adică nu sunt prezente cele cu 2 inele de ardere (mă refer la cele Wok). Bineînțeles, are aprindere integrată adică nu e nevoie de ambele mâini pentru a folosi un arzător. E suficient să apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului. Grătarele sunt destul de mici și pot fi luate cu ușurință jos pentru a fi curățate sau pentru a curăța arzătoarele. Plita poate fi curățată destul de ușor deoarece suprafața ei e netedă.

Plitele cu suprafața din sticlă sunt tot mai populare deoarece sunt elegante indiferent de culoare. Cele mai multe sunt pe negru, dar și cele pe alb sunt destul de atractive chiar dacă nu iasă în evidență pe un blat cu aceeași culoare. E bine să aveți o priză în apropiere ori puneți una aplicată pe interiorul mobilierului.

Păreri pro și contra

Aceasta ocupă puțin spațiu pe blat comparativ cu o variantă care are 5 arzătoare sau cu panou de control lateral. Sunt destul de multe tipuri de plite, doar că cele pe gaz sunt mai accesibile și cele cu sticle sunt ceva mai elegante. Costul lunar e ceva mai mic decât la cele electrice dar depinde și ce vă place.

Beko HILG64220SW poate fi cea mi inspirată alegere deoarece concurența nu prea există în acest buget. Producătorii mai populari oferă plite ceva mai scumpe și poate vă depășește bugetul. Incorporabilele sunt puțin mai scumpe decât aparatele clasice, dar sunt mult mai elegante și avansate (în special la cele electrice).

Te-ar mai putea interesa