Beko HILG64220S, plită cu sticlă neagră

Plita incorporabilă Beko HILG64220S e o variantă pe negru dar există și una pe alb care costă la fel. Culoarea are importanță atunci când vreți să luați un cuptor sau hotă tot pe negru. Grătarele sunt pentru fiecare arzător în parte și pot fi luate cu ușurință jos datorită dimensiunilor reduse. Plitele clasice nu au suprafață netedă din sticlă ci sunt vopsite pe diverse culori. O plită lucioasă e și elegantă, iar panoul de control iasă destul de bine în evidență datorită butoanelor argintii.

O astfel de plită nu are cum să fie neglijată deoarece va ieși ușor în evidență pe un blat deschis la culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea cu gaz e alimentarea principală a acestei plitei, dar dispune și de aprindere electrică integrată. Cu alte cuvinte, aprinderea nu e ca și la aragazuri, adică trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului care doriți să-l aprindeți. Panoul de control e așezat frontal, de unde puteți să-l accesați cu ușurință și datorită pictogramelor veți ști care buton să apăsați.

Arzătoarele sunt puternice iar randamentul e dat de tipul de alimentare, dar sunt și plitele electrice care se pot compara cu aceasta (mă refer la cele cu inducție). Dimensiunile sale sunt aceleași ca și la oricare altă plită clasică.

Păreri pro și contra

E simplă și ușor de folosit de oricine, nu trebuie să citiți nici un manual de instrucțiuni. Doar plitele electrice oferă funcții speciale și un panou de control touch, care poate fi puțin dificil pentru cei în vârstă. Alături de aceasta merită luat un cuptor multifuncțional negru dar nu trebuie să fie oferit neapărat e același producător.

Beko HILG64220S e un aparat care necesită incorporare și spre deosebire de multe alte aparate, trebui pus pe blat, adică trebuie făcută o secțiune. Dacă nu vă permite spațiul, nu trebuie să o puneți deasupra cuptorului ci unde puteți pune hota cu burlan. Pentru cuptor se poate face un corp separat sau se poate pune peste blat dacă țineți să aveți cât mai multe dulapuri pentru oale și aparate.

Te-ar mai putea interesa