Beko HII84800FHTX, plită incorporabilă cu două arzătoare IndyFlex

Plita Beko HII84800FHTX are 4 arzătoare ca oricare alta, doar că cele două arzătoare din stânga sunt ideale pentru cei care au un vas mai lat. Acestea poartă denumirea de IndyFlex și pot fi folosite și independent, nu neapărat împreună. Se pare că și Beko dorește să intre serios pe segmentul premium și o face destul de bine cu aceasta, cred că veți aprecia destul de mult chiar și acea distanță generoasă între arzătoare. Spun asta pentru că nu e precum alte plite și poate că vă este dificil să luați vasul cu mâncare de pe arzătorul mare din spate.

E ceva mai lată decât alte modele și e normal pentru că are zone de gătit diferite și dispuse ceva mai special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Am observat un panou de control mult diferit față de cel standard care e mult mai restrâns. La acesta temperatura se setează puțin mai ușor și informațiile despre setările alese sunt foarte vizibile. Treptele de putere sunt numeroase și e bine așa pentru a putea obține rezultatul dorit în funcție de cantitate sau mărimea vasului.

Timerul a devenit și el standard pentru rețetele care le cunoașteți, adică știți exact timpul de preparare. Bineînțeles, e bine să o supravegheați din când în când.

Funcționalitatea e una pe măsură la aceste tipuri de plite: Booster, Stop&Go, protecție supraîncălzire, Anti-Overflow (se oprește când scăpați lichid pe ea), butoane cu slide etc.

Păreri pro și contra

Toate cele anterior menționate dar și alte funcții sunt motive pentru care merită să alegeți . Dacă blatul din bucătărie e prea mare și vreți să puneți o hotă decorativă ceva mai lată, atunci e necesară o plită ca cea de sus și nu una pe gaz cu 5 arzătoare. Panoul de control e nou și foarte ușor de folosit, sunt prezente numeroase funcții de încălzire și pictogramele ajută destul de mult.

Beko HII84800FHTX va fi destul de apreciată, chiar dacă nu e foarte ieftină pentru anumiți utilizatori. Poate fi luată în rate dacă vă gândiți la o gamă mai largă de aparate pentru noua bucătărie.

Te-ar mai putea interesa