Beko HII64800FHTX, plită incorporabilă cu 4 zone

Plita incorporabilă Beko HII64800FHTX e una dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand și care oferă zone de gătit speciale. Acest brand oferă și variante ceva mai speciale care au un panou de control diferit, suficient spațiu pentru vase și chiar între ele. Are un consum destul de mic ținând cont că timpul de fierbere e mai mic decât cel în cazul variantelor clasice. Se potrivește alături de oricare alt cuptor doar designul trebuie să fie pe negru sau cu inox.

Chiar dacă pare să aibă doar 3 arzătoare, ei bine, are 4 arzătoare din care două pot fi folosite împreună pentru vase de dimensiuni ovale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele electrice sunt tot mai accesibile sau stau ceva mai bine la capitolul funcții. Nu e de ajuns ca acel cuptor incorporabil să aibă multe funcții de încălzire, ci și pălita poate deveni mai inteligentă pe parcurs. Inducția oferă numeroase avansate, dar există și un dezavantaj pe lângă faptul că nu e accesibilă, trebuie folosite doar vase feromagnetice. Ustensilele cu care gătiți trebuie să fie din lemn.

Funcționalitatea e un punct forte al acestui model: taste touch, blocare interfață, zona extinsă IndyFlex, Booster, Stop&Go, Wipe Guard, Slider etc. Acestea nu le găsiți pe orice plită și timerul cred ca va deveni o dotare standard pe mai toate plitele.

Păreri pro și contra

Plitele cu sticlă neagră și rama pe inox arată foarte bine, iar altele nu mai au acea ramă pentru a avea un design ceva mai simplu. Toate acele caracteristici speciale sunt apreciate de utilizatori și sunt foarte puține modele care le oferă. Aveți toate motivele pentru a alege o plită cu inducție chiar dacă costă mai mult, pentru că randamentul e generos (gătiți mai rapid), puterea arzătoarelor e mare și suprafața plitei se menține rece tot timpul.

Beko HII64800FHTX arată foarte bine într-o bucătărie modernă și se potrivește perfect deasupra unui cuptor multifuncțional. Amplasarea plitei peste acel cuptor nu e o regulă, ci trebuie să o puneți unde aveți posibilitatea instalării unei hote pentru evacuarea burlanului.

Te-ar mai putea interesa