Beko HII64530HT, plită pe inducție cu Booster

Plita pe inducție Beko HII64530HT e una dintre noile modele oferite de acest brand și chiar nu duce lipsă de nimic. Chiar nu merită să optați pentru un model mai scump decât nu poate fi nimic în plus, eventual sunt prezente niște zone extinse. Funcția Booster e foarte utilă dacă vreți să fierbeți ceva rapid și trebuie să știți că foarte puține plite o au. Există și variante doar cu 2 arzătoare, dacă nu vă permiteți un model atât de mare, însă nu sunt prezente toate acele funcții speciale care le găsiți la varianta de mai jos.

Zonele de gătit sunt foarte bine evidențiate și se vede din poza de jos, iar la alte plite acestea pot avea forme diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de o plită electrică cu design elegant și neted, iar unele modele pot fi chiar și pe alb. Cred că mulți din voi vă doriți o plită neagră care să se asorteze cu acel cuptor incorporabil.

Plita aceasta e la fel de mare ca oricare alta, deci ați putea înlocui actuala plită pe gaz cu aceasta. Veți observa că randamentul e ceva mai mare la această plită și chiar nu are competiție la acest capitol. Bineînțeles, puterea totală a plitei diferă de la un model la altul dar la acest chiar nu aveți ce să-i reproșați cu acele 19 trepte de putere.

Păreri pro și contra

Veți găsi destul de multe motive pentru ca voi să alegeți această plită: Booster, 19 trepte de putere ușor de ales (Touch & Slide), Memory (salvează o anumită temperatură pentru a cea zonă de gătire), sistem de protecție supraîncălzire, sistem Anti-Overflow (oprește alimentare dacă scăpați lichide pe plită), oprire/deconectare automată, blocare interfață și curățare ușor (chiar și imediat după ce ați folosit-o).

Beko HII64530HT e un aparat electrocasnic care arată foarte bine și poate fi folosit de oricine cu ușurință datorită panoul de control cu taste senzitive. Pictogramele sunt de folos și veți ști imediat ce face fiecare buton. Îmi place că panoul de control nu e foarte înghesuit cum am văzut la multe alte plite, butoanele fiind suficient de depărtate.

Te-ar mai putea interesa