Beko HII64401MT, plită incorporabilă accesibilă și cu inducție

Plitele cu inducție sunt cele mai populare pentru că oferă cel mai bun randament de pe piață, dar și alte avansate. Din păcate, multe dintre ele costă mult și depășesc cu mult bugetul unora. De aceea, există plite ca și cea de jos – Beko HII64401MT. Arată ca un model oarecare doar că oferă și niște caracteristici interesante, o putere toată instalată bună și un design minimalist. Bineînțeles, sunt mai multe motive pentru care ar trebui să o luați în calcul.

Unul dintre ele ar fi prețul foarte bun, astfel că nu prea are concurență în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se incorporează pe blat sau poate aveți hota în altă parte. Plita se pune deasupra cuptorului dar nu e o regulă dacă hota nu poate fi montată în locația respectivă (din cauza burlanului). Poate că alegeți să puneți cuptorul la nivelul blatului ca să nu vă aplecați când îl folosiți. Panoul de control e unul de tip touch și poate fi accesat ușor deoarece avem pictograme, iar acestea sunt puține adică nu e nimic complicat.

Păreri pro și contra

Plitele cu inducție devin tot mai accesibile sau dotate, depinde și despre ce generație discutăm. Cele 4 arzătoare sunt de mărimi variabile, însă în total au o putere de 7.4 kW. Chiar dacă vasele sunt mai mici, nu se pierde căldură/energie deoarece doar vasele se încălzesc și are un sistem de detecția automată a vaselor. Procesorul de încălzire e diferit față de plitele electrice convenționale (cu sticlă vitroceramică). La aceste plite, suprafața e rece, însă e bine să nu atingeți suprafața folosită (de aceea există un indicator luminos în acest sens).

Beko HII64401MT are funcție de gătire rapidă numită Booster, dar și alte funcții utile (blocare interfață, timer). E echipată și cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii, iar când nu o mai folosiți se oprește automat. Cred că v-am oferit o mulțime de motive pentru a o alege, iar alături de ea se poate opta pentru un cuptor de la același brand. Nu e o regulă, însă prețurile sunt atractive la aparatele electrocasnice ale acestui brand.

Te-ar mai putea interesa