Beko HII64400AT, plita incorporabilă inducție

Beko HII64400AT este o plită incorporabilă premium destinată acelora care vor un model ușor de utilizat și care nu te stresează. Sunt modele pe gaz ori vitroceramice însă acelea nu sunt pe placul meu… chiar dacă sunt mai ieftine. Asta deoarece la cele pe gaz o să fiți tot timpul cu grija gazului, iar la cele vitroceramice o să vă ardeți dacă atingeți plita. Modelele de plite cu inducție nu ard deoarece căldura e transferată doar vasului. 😉

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci care e foarte eficient. Dacă nu știți mare lucru legat de brand atunci ar trebui specificat că firma care deține Beko deține și Arctic. Da, sunt aceeași turci.

Plita
Plita

Caracteristicile care trebuie menționate la acest model sunt cele patru zone pe inducție, cele 9 trepte de putere și că materialul din care e confecționată e sticla. Având niște taste touch nu o să aveți probleme în a utiliza eficient aparatul, iar un alt lucru bune este că aceste taste sunt poziționate frontal.
Venind cu funcția Booster înseamnă că o să fierbeți mai repede diferite alimente. Această funcție e una care face ca temperatura să revină la cea setată inițial, după ce apa a fiert.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt prețul deloc mare, că e foarte eficient și că e ușor de utilizat.
Nu era rău dacă venea cu suport Wok, însă la acest fel de plite nu am văzut așa ceva, poate și datorită faptului că nu sunt pe gaz. La Wok fiind necesară o flacără puternică.

Deci dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci un model precum acesta ar fi o recomandare din partea mea. iar, dacă nu te-ai decis ce cuptor să alegi atunci ar trebui să iei unul negru cum ar fi Hotpoint FKQ61K.
Din preview-ul alăturat se poate vedea mai bine cum se prezintă acest model, și puteți vedea că e un model comercializat chiar și în UK. Beko e un brand comercializat în întreaga Europă, pe când Arctic doar în România.

Te-ar mai putea interesa