Beko HII64200MT, plită cu inducție și funcție Booster

Plita din imagine se numește Beko HII64200MT e una dintre variantele avansate oferite de acest brand și se vede că are arzătoare destul de mari, adică puterea instalată va fi mare. Tehnologia de încălzire avansată (inducție) asigură un randament mult superior altor plite, chiar și peste cel al variantele pe gaz. Timpul de fierbere e scăzut în special că are funcția Booster, iar cu aceasta arzătorul pornește la putere maximă și apoi scade la temperatura setată de voi.

La aceasta arzătoarele sunt poziționate diferit, având cele normale în partea stângă. Nu are zone speciale și aici mă refer la cele extinse, astfel că prețul a rămas unul atractiv. Am observat că prețul plitelor cu inducție în scădere și merită trecută pe listă în special dacă vă doriți o bucătărie modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se alimentează la rețea și nu trebuie să vă faceți griji pentru că nu are un consum foarte mare. Consumul diferită în funcție de treapta aleasă și câte zone folosiți simultan. Panoul de control e frontal la aceste plite și poate fi folosit cu o singură mână. Bineînțeles, acesta diferă de la un model la altul, iar la varianta de sus e ceva mai bine gândit și pentru informații suplimentare consultați manualul său.

Păreri pro și contra

Mâncarea gătită pe aceasta e gustoasă deoarece e gătită rapid . Avem o plită modernă cu design minimalist și panou de control bine gândit, care poate fi acționat ușor deoarece e tactil. Are funcții diverse care pot fi utile zi de zi: detectară automată vase, Booster, Pauză, blocare butoane, timer, oprirea automată. Sunt o mulțime de dotări care nu le veți vedea la plitele clasice sau cele pe gaz, iar eu o recomand.

Plita se oprește singură atunci când scăpați sau se scurge lichid pe ea, dar și când temperatura depășește o anumită valoare pentru a se împiedica supraîncălzirea sa. După o perioadă de inactivitate, plita se oprește pentru a se evita consumul de energie. Cu funcția Wipe Guard se poate curăța plita în timpul funcționării. Beko HII64200MT este un aparat care se incorporează pe blat și nu cupă mai mult spațiu decât vechea plită doar că unele dimensiuni pot fi puțin mai diferite (grosime).

Te-ar mai putea interesa