Beko HII64200FMTZG, plită incorporabilă de culoare gri

Beko HII64200FMTZG e o plită modernă de la un producător premium. Spre deosebire de alte plite, aceasta se diferențiază prin faptul că are culoare gri, garanție 5 ani și o mulțime de tehnologii.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model incorporabil pe inducție. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model de culoare gri care are panoul de comandă poziționat frontal. Iar, acest panou de comandă e unul de tip touch (tactil).

Păreri pro și contra

Plita Beko HII64200FMTZG este una care integrează multiple tehnologii utile, iar în rândurile următoare le voi menționa pe cele mai importante.

Nu înainte de a scrie care sunt dezavantajele aparatului. Astfel, aparatul acesta are un cost ușor cam mare și nu poate fi controlat de pe telefon (adică nu are HomeWiz). Adevărul e că nu știu cât de mult v-ar fi ajutat să puteți controla plita de pe telefon.

Pe partea de avantaje, acest model se diferențiază de alte plite prin:

  • Garanția de 5 ani (trebuie înregistrat pe pagina producătorului)
  • Tehnologia IndyFlex care presupune că se poate realiza o suprafață mare de gătit din două.
  • Detectează vasul (sistem numit Pan Detection) așa încât să declanșeze încălzirea plitei.
  • Are mecanisme de protecție precum Safety Lights, OverHeat Safety System, Anti-Overfow și altele.
  • Puterea zonelor poate fi reglată pe 9 trepte prin intermediul panoului de comandă Touch-Slide.

Per ansamblu, acest model se va descurca formidabil în cazul în care vă interesează un aparat de calitate pentru gătirea diverselor feluri de mâncare. Făcând parte din colecția Zara Grey putem spune are un design special și că se va potrivi alături de alte electrocasnice din această colecție.

Referitor la producătorul Beko, trebuie să scriu că e unul turc care deține Arctic. Spre deosebire de Arctic, Beko are produse premium, dar care se aseamănă cu cele Arctic dpdv al dotărilor.

Te-ar mai putea interesa